Kim og Kanye tok med babyen på motevisning

Kim K Balenciaga

Det var ikke bare Kanye Wests pil-barberte manke som vakte oppsikt under onsdagens Balenciaga-visning. Datteren North var på sin første motevisning, kun 14 måneder gammel.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Kim K Balenciaga

Foto: Getty Images

Kim K Balenciaga

Foto: Getty Images

Kim K Balenciaga

Foto: Getty Images

Onsdag kveld holdt det eksklusive motehuset Balenciaga visning, og det florerte av kjendiser. Trioen som tiltrakk seg mest oppmerksomhet var Kim Kardashian West (33) Kanye West (37) og deres felles datter North West (14 mnd).

FASJONABEL FAMILIE: Kim Kardashian West skal ha uttalt til nettstedet E! News at hun og Kanye håper på å gi datteren North, et søsken i nærmeste fremtid. Foto: Getty Images

Den lille familien matchet hverandre i helsort der de satt på første rad ved siden av den svenske Hollywood-skuespilleren Naomi Rapace.

Barberte piler

Kim var nøytralt antrukket i en svart topp med høy hals, svart bukse og håret stramt dratt tilbake i en lav hestehale. Hennes bedre halvdel, Kanye, var iført svarte jeans med hull på knærne, en svart fløyelsgenser og et rustrødt skjerf i halsen. Momentet ved antrekket som fikk mest oppmerksomhet var imidlertid hans nybarberte manke. Rapperen hadde barbert seks symmetriske striper som lignet piler i hodebunnen.

Mektig omgangskrets

Rapperen har vært bevisst på å holde datteren borte fra rampelyset og spesielt fra konas realityserie «Keeping Up With The Kardashians», men nå ser det imidlertid ut som regelen har fått et unntak.

Kim og Kanye har en stor omgangskrets, deriblant verdens mektigte designere og moteredaktører som Karl Lagerfeld, Oliver Rousteing for Balmain og Anna Wintour, sjefredaktør i amerikanske Vogue.

PÅ FØRSTE RAD: Kim Kardashian West har blitt langt mer trendy etter at hun ble sammen med Kanye. Onsdag kveld tok de med datteren North West på Balenciagas visning under Paris Fashion Week. Den 14-måneder gamle jenta var kledd opp i svarte Timberlandsko, skinnskjørt og en spesialsydd genser fra Kanyes siste turné, «Yeezus». Foto: Getty Images
FASHION WEEK-FRISYRE: Det er ikke første gang Kanye har eksprimentert med barbermaskinen. Dagen før Balenciaga-visningen var stjerneparet i London, og Kanye viste seg med sin nye trendsveis. Foto: Getty Images

Se bilder fra Balenciagas motevisning her:

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Publisert: