Kate Moss: - Jeg er ikke en typisk skjønnhet

Supermodell Kate Moss har et av de mest kjente ansiktene i motebransjen, men mener selv at hun ikke er en typisk skjønnhet.

Mari Glans
Publisert:

- Jeg er ikke en tradisjonell skjønnhet, men folk mener tydeligvis at jeg er bra likevel, sier Kate Moss i et intervju med Womens Wear Daily.

- Det høres rart ut, men jeg tror at hvis du er vakker på innsiden, så vises det tydelig på utsiden. Du kan ha et pent ansikt, men om du ikke er en bra person, så hjelper det ikke, sier supermodellen.

Kate Moss har i tillegg til jobben som modell en egen kleslinje for TopShop, et hårpleiemerke i samabeid med hårstylisten James Brown, og flere dufter. Intervjuet ble gjort i forbindelse med lanseringen av hennes fjerde duft, «Vintage», som er inpirert av hennes kjærlighet for vintageplagg.

Les mer om Kates dufter!Duft som en kjendis

- Jeg hadde ikke råd til designerklær da jeg var ung, så jeg handlet klær i bruktbutikker. Det het ikke vintage på den tiden, når jeg var 15 het det fortsatt secondhand, sier Moss og legger til at hennes mest verdifulle eiendeler er kjoler fra Madame Grés og laméplagg fra 30-tallet.

Vil du har hårfrisyren til Kate Moss?Slik får du kjendisfrisyrene

Kates stilikoner

Nå ønsker Kate Moss å prøve seg på makeup-markedet i tillegg. Hun har jobbet som modell i over 20 år, og etter hennes egne beregninger har hun tilbragt til sammen seks år i sminkestolen.

- Jeg trenger ikke engang å se i speilet når noen sminker meg for å vite hvordan det ser ut, fordi jeg kjenner hvordan den legges på ansiktet mitt, sier Moss til WWD.

Skjønn som Kate?Her er Kate Moss' skjønnhetsfavoritter

Kate Moss røper også sine stilikoner i intervjuet, og nevner navn som Yves Saint Laurents muse Loulou de la Falaise, Karl Lagerfelds muse Amanda Harlech og den franske skuespilleren Catherine Denevue.

Les hele intervjuet med Kate Moss her!

Relevante artikler videre:

Alt om høstens skjønnhetstrender!De 10 største makeup-trendene

Ekstra leppestift-guide!Se hvordan du legger leppestift her!

Skal du på fest?Her er høstens kuleste partylook!

Røde lepper er hot!Slik bruker du rød leppestift

Publisert:

Finn mer innhold om: