- Hater å få komplimenter

Megan Fox (24) er kåret til verdens mest sexy kvinne. Likevel hater hun å få komplimenter.

Mari Glans
Publisert:

Den vakre skuespilleren snakker sitt eget utseende og ryktene om plastisk kirurgi i juniutgaven av magasinet Allure. Ifølge henne selv har hun aldri hatt et godt selvbilde og hater når folk skryter av henne.

- Jeg hater å få komplimenter. Jeg hater når noen sier at jeg er talentfull eller når folk sier at jeg kommer til å bli en filmstjerne. Jeg føler alltid at det er unaturlig eller falskt, sier Fox til Allure.

Det er også vanskelig å forestille seg Megan Fox med såkalte «monobryn», men skuespilleren hevder at hun hadde helt sammenvokste bryn da hun gikk på skolen, og måtte bønnfale moren sin om å få lov til å nappe dem vekk.

Viser undertøy for Armani.Megan Fox stjal jobben til Victoria

- Leppene mine er ekte

Ryktene har lenge svirret rundt Megan Fox og plastisk kirurgi, og enkelte kilder hevder at skuespilleren har operert både nesen og leppene sine. Fox viser i intervjuet til et bilde fra 2002, og nekter for å ha operert noen av delene.

- Jeg vil si til alle som tviler på om leppene mine er ekte, at du kan tydelig se på bildet at leppene er mine egne, sier Fox til Allure.

Men selv er hun ikke imot dem som ønsker å operere seg, så lenge de gjør det av de rette årsakene.

- Jeg vil oppfordre alle til å snakke med en psykolog først, for å prøve å finne ut hvor dette behovet kommer fra. Ofte handler det ikke om tennene dine eller haken din, og plastisk kirurgi kommer ikke til å lindre de usikkerhetene for deg. Men om du etterpå føler at dette er noe du ønsker å gjøre, så gjør det. Det er fantastisk at vi har teknologien til å kunne gjøre disse tingene, sier Fox.

På spørsmål om hennes beste skjønnhetstips, forteller Fox at hun ikke har noen tips, men at hun har helt sluttet å sole seg. Tidligere brukte hun mye tid i solstudio, men sier at det ikke kommer til å skje igjen på grunn av solskader og muligheten for hudkreft, ifølge Allure.

Smink deg som Megan Fox!Slik gjør du det

Relevante artikler videre:

Nå er det former som gjelder!To av tre foretrekker formfulle kvinner

Bruker du store størrelser?Her er motetips for deg

Kvinner vil bli kvitt cellulittene!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Slik legger du perfekt solpudder!Få påføringstips her!

Publisert: