Makeup-trend: Lilla lepper

Høstens dristigste makeup-trend er mørk leppestift, og den hotteste fargen er mørk lilla. Rihanna og Agyness Deyn er som alltid tidlig ute med nye trender, og ble begge sett med mørke lilla lepper i forrige uke.

Mari Glans
Publisert:

Det har vært mye tendenser til punk, goth og 80-tallet i motebildet den siste tiden, så trenden med mørk leppestiften kommer ikke som noen stor overraskelse.

Zac Posen hadde lilla leppestift på modellene sine på sin vår- og sommervisning 09, mens House Of Holland valgte knallfargede lilla lepper på sin visning for høsten.

Mer skjønnhetstrender!Her er sesongens ti viktigste makeup-trender

For de modigste

Rihanna elsker å eksperimentere med nye stiler, og blir ofte sett med ny hårfrisyre og sminke. Nå har hun fått tydelige blonde striper i store deler av håret, som faktisk fungerte veldig godt sammen med den lilla leppestiften.

Rihanna er alltid kul på håret.Se hennes trendy frisyre her!

Mens Rihanna gikk for en 80-talls glampunk-stil, valgte supermodell Agyness Deyn en mer goth-inspirert stil. Den tidligere platinablonde modellen har farget håret helt sort, og forsterket looken med den lilla leppestiften under London Fashion Week i forrige uke.

Skal du farge håret selv?Les vår hårfargingsguide her!

Dette er likevel en trend som er mest aktuell for de aller modigste, og blir mest sannsynlig oftere sett på catwalken enn til hverdags.

Lilla leppestift er trendy, men om det er så veldig pent er det helt sikkert delte meninger om. Hva synes du?

Relevante artikler videre:

Smink deg etter alderen din!Sminketips for unge og gode voksne

Skal du kjøpe ny sminke?Her er de fem produktene du må ha i høst

Her er den kuleste festsminken!Høstens kuleste partylook

Sotede øyne går aldri av moten. Slik sminker du sotede øyne

Publisert:

Finn mer innhold om: