Kim Kardashian dropper West

SMINKEGRÜNDER: Kim Kardashian har skapt sitt eget sminkemerke. Nå blir merket helt nytt.

Superstjernens sminkemerke får nytt navn.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Kim Kardashian (40) fortalte nylig om at sminkemerket hennes KKW, aka Kim Kardashian West, ville bli satt på pause for å gjennomgå en stor forandring.

Nå er det kjent hva forandringen blir, og fansen fikk rett.

Etter at nyheten om at sminkemerket ble lagt på is, begynte nemlig mange å spekulere i at det var fordi hun ville droppe West fra navnet.

Nå er det kjent at det nye navnet blir SKKN.

Det er kjendisnettstedet TMZ som har fått tilgang til rettspapirer hvor stjernen og hennes team har sikret seg rettighetene til navnet.

SMINKE

Kim Kardashian pauser sminkemerket

Merket ble lansert for fire år siden, og alt startet med et såkalt «contour kit». Det ble braksuksess, og de første produktene ble utsolgt på to og en halv time. Siden den gang har merket lansert flere ulike sminke og skjønnhetsprodukter.

Ifølge nettstedet kan det også nå virke som om kolleksjonen blir utvidet til å inneholde flere produkter, akkuratt slik Kardashian selv ønsket. De skriver videre at hennes eksmann Kanye West skal ha hjulpet til med omgjøringen av merket.

Det er foreløpig ikke kjent om Kim Kardahian West dropper Wesr fra sitt juridiske etternavn.

SMINKE

Må punge ut 3,6 millioner kroner for Kim Kardashian-makeover

Dette er derimot ikke første gang KimK har måttet endre navnet på en merkevare hun har skapt. Det ble nemlig stor furore da merket Kimono ble lansert, og hun ble beskyldt for kulturell appropriasjon. Merket endret derfor navn til Skims, og Kardashian takket fansen for tilbakemeldingene.

Slik kan du skape en sommerlig og glødende sminkelook:

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER? Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: