James Charles avlyser turné etter kjendis-feide

FØLGER-DROPP: James Charles mistet flere millioner følgere etter den offentlige krangelen men Tati Westbrook. Her er han på Met-gallaen i begynnelsen av mai. Foto: AFP

Beautyprofilen (20) dropper USA-turneen.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

En av verdens største skjønnhetsprofiler på YouTube, James Charles, har vært i hardt vært den siste tiden.

Han har vært i en offentlig krangel med tidligere venn og Youtube-kollega Tati Westbrook, som førte til at han mistet flere millioner følgere som blant andre kjente fjes som Kim Kardashian og Ariana Grande.

Selv om det virket om den verste stormen var over da han dukket opp på Kylie Jenners lanseringsfest for hennes nye hudpleiemerke, er ikke dramaet helt over.

Denne helgen delte nemlig 20-åringen at han avlyser den planlagte USA-turneen som hadde navnet «Søster».

– Mye har skjedd de siste ukene som har ført til at mange folk, inkludert meg selv, har lurt på hva som kom til å skje med turneen. Vi har kommet fram til den veldig vanskelige avgjørelsen at vi skal avlyse «Sister»-turneen. Jeg vet at dette suger og at mange vil bli triste og sinte på grunn av det, men tro meg – jeg er ikke glad for deg jeg heller, sier han i en video han la ut på Instagram-stories ifølge Cosmopolitan.

Før hele feiden med Tati Westbrook stormet det også rundt billettprisene til turneen hans. Mange kritiserte skjønnhetsprofilen fordi billettene kostet mellom 450–1800 norske kroner, noe mange fans mente var for dyrt i og med at han har mange unge fans.

NYHETER

Slik startet Youtube-feiden

Charles poengterer at avgjørelsen om å avlyse turneen er fullt og helt hans egen.

– Hovedgrunnen til at jeg bestemte meg for å avlyse var for at jeg i de neste ukene og månedene kan ha litt tid for meg selv og være med mennesker som elsker meg, og fokusere på ting som gjør meg glad, som er sminke og å være med venner og familie, sier han videre på Instagram-stories.

Mens James Charles har mistet nesten tre millioner følgere, har Westbrook fått et skikkelig boost og doblet antall følgere fra fem til ti millioner.

Dramaet startet med at Westbrook gikk hardt ut mot han i en video og kalte han en løgner og hevdet at han har seksuelt trakassert gutter. Charles svarte kort tid etter med en egen video hvor han nektet for anklagene.

Flere kjendiser kastet seg på kritikken av Charles, blant andre Zara Larsson. Hun trakk imidlertid beskyldningene sine.

Publisert: