Marius mistet redaktørjobben

MISTET JOBBEN: Etter åtte måneder som redaktør i det britiske motemagasinet legger det ned. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix
MISTET JOBBEN: Etter åtte måneder som redaktør i det britiske motemagasinet legger det ned. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix

Marius Borg Høiby (21) er ikke lenger redaktør for Tempus Media Limited i London.

Det skriver Se og Hør fredag morgen.

– Tempus Magazine er avviklet, og det er derfor ingen som jobber der lengre, skriver Marius Borg Høiby i en melding til bladet.

Årsaken skal være at magasinet er avviklet, og at alle ansatte dermed blir oppsagt. MinMote erfarer at nettsiden til Tempus Magazine i skrivende stund er nedlagt. De har heller ikke oppdatert sosiale medier siden oktober.

Husker du? Marius Borg Høiby bruker Slottets adresse i Finn.no-annonse

Borg Høiby fikk dermed kun rundt åtte måneder i sin redaktørstilling. Ifølge Se og Hør kommer han nå til å flytte hjem til Norge fra London der han det siste året har bodd sammen med kjæresten Julianne Snekkestad.

Da 21-åringen fikk jobben i det britiske luksusmagasinet ble han omtalt som «norsk prins». Magasinet beskriver seg selv som «en kilde til luksus, som tilbyr det beste innen stil, reise, klokker, mat, velstand og mer».

Den siste utgaven av Tempus Magazine var i butikkhyllene i september. Temaet for utgaven var kvinner som har høye stillinger innen luksusbransjen. På forsiden var Chabi Nouri, konserndirektør i smykkemerket Piaget.

MinMote har foreløpig ikke lykkes å komme i kontakt med Tempus Magazine.

Stilte opp i Vogue

Tidligere i år stilte Borg Høiby og kjæresten opp i det anerkjente motemagasinet Vogue. De tok med leserne på en gåtur i Oslo hvor de viste fram sine favorittsteder i hovedstaden som blant annet caps-butikken Lokk og Velouria Vintage på Grünerløkka.

Les også: Feelgood-spalten med Juliane Snekkestad

Da delte paret også paret at de drømte om å starte et eget klesmerke. Etter Borg Høiby så på TV-serien «Sons of Anarchy» startet han med å overføre sine maleferdigheter fra lerret til skinnjakker, skrev Vogue. Til dags dato er de ikke til salgs, men han er ikke fremmed for tanken, fortalte han.

Hvordan var din opplevelse i dag?