Motebransjen hyller Karl Lagerfeld

DØD: Designer Karl Lagerfeld er død, 85 år gammel. Foto: Reuters.

På sosiale medier flommer det over av hyllester til den avdøde Chanel-designeren. 

Publisert:

Tirsdag kom meldingen om at den legendariske Chanel-designeren Karl Lagerfeld var død, 85 år gammel.

Siden nyheten slo ned i motebransjen har flere kjente tatt til sosiale medier for både å dele sin sorg og hylle designeren med en siste hilsen.

Victoria Beckham skriver på Instagram at hun er trist over nyheten.

HYLLES AV BECKHAM: Designer Victoria Beckham er blant moteprofilene som har sendt en siste hilsen til Lagerfeld. Her er det to sammen på en prisutdeling i 2013. Foto: Getty Images.

«Karl var et geni, alltid snill og sjenerøs overfor meg både profesjonelt og personlig. Hvil i fred.»

Kris Jenner har delt sin hyllest til Chanel-designeren på Instagram. Hun har lagt ut flere bilder av Lagerfeld sammen med jentene sine, Kendall Jenner og Kim Kardashian. Under har hun skrevet «Du brakte så mye skjønnhet og stil til denne verdenen. Karl, du vil alltid forbli en ekte legende, et ikon, en inspirasjon. Det er en glede å ha møtt deg, jobbet med deg, og å ha opplevd de fantastiske tidene da du fotograferte jentene mine til de nydelige kampanjene dine. Det vil aldri være noen annen som deg, min kjære venn. Du vil bli høyt savnet.»

Den norsk-amerikanske designeren Peter Dundas har delt tre knuste hjerter på Instagram og takker Lagerfeld:

Skuespiller og artist Lindsay Lohan skriver på Instagram at «Hjertet mitt er knust. Takk for alt, kyss».

untitled link

Donatella Versace skriver på Instagram at hans mesterverk berørte mange liv.

«Spesielt mitt og Giannis. Vi vil aldri glemme ditt utrolige talent og endeløse inspirasjon. Vi lærte alltid av deg».

Supermodell Gigi Hadid har delt et helt svart bilde på sin Instastory med følgende tekst:

«Hjertet mitt er knust, og jeg har nesten ikke ord. Det vil aldri bli en ny Karl Lagerfeld. Hvert sekund med deg var en ære, og fylt med glede og inspirasjon. Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg en siste klem. Jeg elsker deg Karl. Takk for alt. Hvil i fred».

Chanel1
NYHETER

Trio stjal showet hos Chanel

Søsteren Bella Hadid har delt det samme bildet fra søsteren på sin Instastory. Deretter lagt til et bilde hvor det står:

«Ingenting føles riktig nå».

Senere la hun også ut en hyllest på Instagram med teksten «Ingenting føles rett i dag. Jeg er tom for ord, og så knust over at vi har mistet Karl. Humoren hans, kjærligheten og lidenskapen for mote vil leve videre. Takk for inspirasjonen du ga til verden, og for alle hjertene du rørte underveis i prosessen. Hver gang jeg så deg, føltes det ut som første gang ...»

Skuespiller og modell Diane Krüger har også delt et bilde av designeren på Instagram.

«Karl. Jeg har ikke ord for hvor mye du har betydd for meg og hvor mye jeg vil savne deg. Jeg kommer aldri til å glemme din godhet mot meg, latteren din og fantasien din.»

Den britiske moteskribenten og TV-personligheten Alexa Chung deler sitt første minne med designeren på sin Instagram.

«Hvil i fred, Karl. Jeg husker at jeg var så redd da jeg skulle intervjue deg, men du var veldig vittig og sjenerøs. Takk for at du inviterte meg til noen av de mest glamorøse opplevelsene i mitt liv, det var en ære å kjenne deg. Og ja, takk for tørrsjampo-trikset. Jeg kommer alltid til å tenke på deg som pudder til parykken min», skriver hun.

Den engelske popartisten Lily Allen delte bilde av de to sammen på Instagram, med teksten «Du fikk meg til å føle meg som en prinsesse. Jeg forsto aldri helt hva du så i meg, men jeg vil alltid være takknemlig for støtten du og Chanel har gitt meg de siste 15 årene. Hvil i fred Karl, du var et ekte geni og vil bli savnet utrolig mye.»

A post shared by Queen of MySpace (@lilyallen)
Publisert: