Ivanka Trumps skjerf tilbakekalles

IMPERIUM: Ivanka Trump er både smukkedesigner, klesdesigner og sjef i farens firma. Her på en av hans valgarrangementer. Foto: Reuters
IMPERIUM: Ivanka Trump er både smukkedesigner, klesdesigner og sjef i farens firma. Her på en av hans valgarrangementer. Foto: Reuters

Donald Trumps datter Ivankas skjerf - fra hennes egen kleskolleksjon - skal være så brannfarlige at de tilbakekalles.

Mens forretningskvinnen Ivanka Trump (34) for tiden reiser rundt for å støtte farens presidentkampanje, fikk hun forrige uke en annen ting å tenke på i tillegg:

20.000 skjerf fra klesmerket Ivanka Trump Collection ble kalt tilbake fra markedet, da de ifølge The Consumer Product Safety Commission ikke møtte USAs standard for brannsikkerhet.

Derimot blir skjerfene omtalt som en «brannrisiko» for folk som bruker dem, skriver blant annet NY Times.

MinMote.no - Norges største moteside

Få også med deg siste episode av Trendguiden:

Produsert i Kina

Skjerfene fra Ivanka Trump Collection selges i amerikanske butikker som Century 21, Amazon og Lord & Taylor, men produseres i Kina (en praksis faren før øvrig har vært svært skeptisk til når det gjelder andre selskaper gjennom valgkampen).

I kommisjonens rapport står det videre at «Kjøpere bør umiddelbart slutte å bruke skjerfene og levere dem tilbake og få pengene tilbake», skriver CNBC.

Tilbakekallingen gjelder to av skjerfmodellene - Beach Wave og Brushstroke Oblong - som har vært i butikk fra oktober 2014 til januar 2016.

I en pressemelding svarer Ivanka Trump Collection at de er skuffet over at skjerfene må fjernes fra markedet, men at de «er lettet over at det ble tatt umiddelbar handling».

Feel the Bern - eh, burn.

Hvordan var din opplevelse i dag?