Nyheter

Kim Kardashian og Kanye West fronter vårkampanjen til motehuset Balmain

GODE VENNER: Kanye West, Kim Kardashian og Balmain sjefdesigner, Olivier Rousteing, har et nært forhold privat også. Her er superparet på Balmains motevisning i Paris tidligere i år. Foto: Getty Images

Herr og fru West gjør det igjen - kupper internett med sin første eksklusive motekampanje for et av verdens dyreste designermerker.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det omdiskuterte kjendisparet Kim Kardashian West (34) og Kanye West (37) kan føye enda et gjevt motesamarbeid på CV-en. Først ut var da de var på forsiden av verdens mest populære motemagasin, Vogue, i april. Forsiden og den store moteserien inne i bladet skapte store diskusjoner og ble regnet som kontroversiell for Vogue å være.

Nå har altså superparet gjort det igjen - Kim og Kanye fronter motehuset Balmains nye vår - og sommerkampanje for menn. Bildene viser de to tett omslynget i råeksklusive haute couture-klær med en sort sportsbil i bakgrunnen. Balmain er blant motehusene som tar høyest priser for sine «ready-to-wear»-plagg. Prisen på noen av motehusets denimbukser ligger eksempelvis på over 6000 kroner, og da kan man jo bare tenke seg hva prisen er for deres haute couture-plagg.

Les også:Kim og Kanye fikk slakt da de stilte på motevisning med matchende utringning.

Saken fortsetter under bildet!

Foto: Skjermdump fra Instagram

- En feiring av kjærligheten

Sjefsdesigner i Balmain, Olivier Rousteing er svært glad for at nettopp Kim og Kanye er motehusets ansikt utad.

– For akkurat denne kampanjen ville jeg fange kjærligheten. Kim og Kanye er stilikoner og venner av meg, så det er en ære å ha dem med, sier Rousteing i en uttalelse i forbindelse med kampanjen.

Det er ikke første gang det eksklusive motehuset benytter seg av kjendiser i kampanjene sine. I fjor var det ingen ringere enn Rihanna som var Balmains ansikt utad.

– Sammen representerer de (Kim og Kanye journ. anm.) kjærlighet, skjønnhet og mangfold - de er den nye moderniteten. Dette er mer enn en kampanje, den uttrykker noe mer enn bare klær - det er en feiring av kjærlighet og vennskap, sier Balmain-sjefen.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Fikk luksusveske med datterens tegninger av Kanye

 2. NYHETER

  Kim Kardashian sjokkerte i «nakenkjole»

 3. NYHETER

  Kim og Kanye tok med babyen på motevisning

Finn mer innhold om:

 1. Kim Kardashian
 2. Kanye West
 3. Balmain

Relaterte artikler

NYHETER

Kjendissøstre fronter sexy luksuskampanje

NYHETER

Balmain er H&Ms nye designersamarbeid

KJENDIS

Olivier (28) er mannen bak Balmains nye image

NYHETER

Kendall Jenner blottet rumpa på Vogue-fest

NYHETER

Kim Kardashian: - Jeg smiler ikke så ofte fordi jeg får rynker

NYHETER

Sjekk stjernelaget på første rad hos Kanye West

NYHETER

Alt om Kardashian-klanens ville motefest