Adelén stjal showet på Se og Hørs kjendisgalla

HELT RÅ: Adelén stilte i et råsexy antrekk på Se og Hørs-kjendisgalla på Chat Noir i Oslo. Foto: Trond Solberg/VG

Iført et råsexy antrekk delvis fra et kondomeri i utlandet, strålte Adelén Rusillo Steen (20) på den røde løperen søndag kveld. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Kjendis-Norge hadde samlet seg på Chat Noir søndag kveld for den årlige gallaen til Se og Hør. Det var trangt om plassene på den røde løperen, og blant gjestene var Sophie Elise, Ari Behn (som var kveldens konferansier) Sandra Lyng, Caroline Berg Eriksen, Fabian Stang, Katarina Flatland og kulturminister Linda Hofstad Helland - for å nevne noen.

Les også: Caroline Berg Eriksen på kjendisgalla: – Første og siste gang jeg har kløft

Det var artisten Bertine Zetliz og Noman Mobashir som stakk av med prisene for Årets best kledde mann og kvinne.

Støvletter fra «sex-sjappe»

Den som likevel skilte seg ut på den røde løperen var Adelén, som kom med Skal Vi Danse-kjæresten Benjamin Jayakoddy (23). Adelén var iført en svart kjole fra H&M, Louis Vuitton-veske og lårhøye lakkstøvletter fra en noe spesiell butikk.

– Støvlettene fant jeg i en «sex-sjappe» i utlandet. Jeg tror det var på et kondomeri faktisk. Det føles litt mer komfortabelt å besøke slike butikker når man ikke er i Norge, og ikke midt på Karl Johan liksom, sier en lattermild Adelén til MinMote.

Saken fortsetter under bildet.

RÅSEXY: Adelén hadde på seg en kjole fra H&M, veske fra Louis Vuitton og lårhøye lakkstøvletter. Artisten toppet antrekket med slick back og knallrøde lepper.

– Jeg så dem med en gang og måtte bare ha dem. Så i boksen fulgte det med både pisk og håndjern, men jeg bruker kun støvlettene ute blant folk, fortsetter hun.

– Helt rå

MinMote-leder Martine Lunder Brenne mener Adelen ser helt rå ut.

– Adelén stjal showet og ser - nok en gang - helt rå ut på kjendisgallaen. Kjolen er frekk uten å være vulgær, og lakkdetaljene gir antrekket ekstra egde. Det samme med båndet rundt halsen, som er supertrendy akkurat nå, sier hun.

Les også: Sophie Elise gråt da hun fikk sin tredje «årets blogger»-pris på ett år

Lunder Brenne sammenligner 20-åringen med Kardashian-søstrene og Lady Gaga.

– Adelén er i godt selskap når hun tropper opp i støvler kjøpt på en sex-sjappe - det har kjendiser som Kim Kardashian, Kylie Jenner og Lady Gaga gjort i årevis!

Se kjendisene på den røde løperen her:

STATEMENT: Linnea Myhre hadde på seg statement-kjole fra Kenzo x H&M, nettingstrømper og lårhøye støvletter.
UTRINGET: Caroline Berg Eriksen gikk for en mørkeblå, asymmetrisk kjole fra Bronx & Banko. Eriksen toppet antrekket med Valentino-sko og en nøytral clutch-veske.
UNDERBOOB: Sophie Elise, som vant pris for Årets blogger for andre år på rad, gikk for en hvit, delvis tildekket kreasjon fra Que Pasa. Toppbloggeren hadde håret i en stram hestehale og lyserosa leppestift.
LOUIS VUITTON: Modellen Helene Hammer hadde fått fløyet inn et Louis Vuitton-antrekk fra Paris for anledningen.
ELEGANT: Elisabeth Andreassen hadde på seg en svart, klassisk kjole, pumps, clutch-veske og elegante øredobber som utgjorde det lille ekstra.
EGET DESIGN: Marte Krogh var iført eget design under søndagens galla. Hun matchet buksedressen med Valentino-sko og en stram hestehale.
KLASSISKE: Wenche Myhre og Hege Schøyen ankom den røde løperen iført klassiske sorte og hvite-antrekk.
VENNINNER: Fra venstre: Vibeke Klemetsen hadde på seg antrekk designet av venninnen Marte Krogh, Celine Aagaard var iført en svart topp med V-utringning, lakkbukser fra H&M og rød clutch. Top Model-programleder Janka Polliani hadde på seg kjole fra Kenzo x H&M og butikkgründer Marthe Kveli Valeberg var ikledd jumpsuit designet av Marte Krogh.
GLAMORØS: Sandra Lyng Haugen kom sammen med kjæresten Lasse Joachim Langerud. Hun var iført en todelt kjole med transparent stoff og paljetter.
SKINN: Kathrine Sørland stilte på kjendisgalla i et skinnantrekk fra det norske merket OOTD. Veske fra Chanel og sko fra Christian Louboutin.
FORLOVET: Katarina Flatland stilte i en rosa dress fra By Malina, sko fra YSL og veske fra Marc Jacobs. Her med forloveden Harald Dobloug.
GLAD TRIO: Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad (t.v) var iført en spesialdesignet kjole fra TSH for anledningen, og poserte på den røde løperen med Fabian Stang og kulturminister Linda Hofstad Helleland antrukket i burgunderrøde blonder.
SVART SLØYFE: Vibeke Skofterud ankom gallaen med kvinnelig følge. Skofterud hadde på seg hvit skjorte med svart sløyfe og skinnbukser.
LEKKER: Ingeborg Heldal hadde på seg en gulvlang kjole med gullmønster og dyp utringning. Sminken fokuserte på øynene og håret var utslått og bølget.
STILIGE: John Carew ankom kjendisgallaen iført grå dress og skjerf sammen med kjæresten Camilla Haukaas. Hun hadde på seg en avslørende kjole med gjennomsiktige partier fra House Of CB.
HØY SPLITT: Iført en svart kjole med strassdetaljer på skuldrene og skyhøy splitt poserte Alexandra Joner for fotografene på Chat Noir.
TODELT: Lene Alexandra hadde på seg et todelt antrekk bestående av en gjennomsiktig blondetopp og et hvitt silkeskjørt.
Publisert: