Whitney Ports Bik Bok-kolleksjon hylles og slaktes av motebransjen - hva synes du?

Motebransjen både hyller og slakter Whitney Ports Bik Bok-design. Hva synes du om kolleksjonen? Avgi din dom  lenger ned i saken.

Allerede i februar kunne minMote avsløre at Whitney Port var igang med å designe sin andre kolleksjon for Bik Bok. Klærne kommer ikke i butikkhyllene før i mai, men minMote har allerede tatt en snikktitt på kolleksjonen.

– Whitney Ports kolleksjon er full av godbiter for jenter som beundrer designerens garderobe. Plaggene er nemlig svært preget av hennes personlige stil. Man finner også flere av vårens store trender blant kreasjonene, som blått blomstermønster og korte magetopper. Mens de fleste plaggene er feminine, er tilbehøret mye mer rocka, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Hun tror det vil bli flest unge jenter som stiller seg i kø for den vårlige kolleksjonen.

Delte meninger

Moteredaktør i Cosmopolitan, Elisa Røtterud, har latt seg imponere over Whitney Ports design for Bik Bok , men er skeptisk til materialbruken.

– Det er deilig at norske fashionistaer kan leke kloninger av «Gossip Girl». Dette er Manhattan og Hamptons! Nok en gang har Port presentert en glitrende kolleksjon. Dette oser av jetset life på budsjett, sier Røtterud og avslører at hennes favoritt i kolleksjonen er det mønstrete, blå antrekket.

– Denne urbane feriekolleksjonen vil få norske jenter til å se ut som it-piker, men det er ikke noe innovativt over dette. Det er løpebånd-fashion, og jeg tipper kvaliteten er meget dårlig, sier hun.

Motejournalist i Elle, Caroline Skjelbred, er langt fra imponert over Whitneys design denne gangen.

– Whitney Port er egentlig en veldig flink designer med fokus på girly kjoler og morsomme mønster, men jeg synes ikke det ser ut som har lagt sjela i denne kolleksjonen. De små shortsene i silkeaktig stoff er veldig søte, men de er ikke de letteste å bruke. Jeg savner hippere tilbehør og flere kjoler. Kolleksjonen er ganske kjedelig, sier hun.

Moteredaktør i Det Nye, Rubi Sørvik, er ikke enig med Caroline.

– Kolleksjonen er gjort i Whitneys ånd med feminine plagg og mer rocka tilbehør. Jeg la øyeblikkelig min elsk på skoene fra kolleksjonen. De er litt mer edgy i uttrykket. Det er jo nettopp denne blandingen Whitney liker å gå for, kombinasjonen edgy-feminin, og det syns jeg fungerer godt. Selv om de aller mest sukkersøte og vintage-inspirerte plaggene ikke appellerer direkte til meg, syns jeg de er nydelige på henne. I tillegg liker jeg blomstermønsteret hun har valgt, og kombinasjonen av blomstret topp og blomstret shorts føles veldig riktig akkurat nå, sier hun.

LES OGSÅ: Motevåren 2012: Dette er de største trendene

Port sa selv hun var glad og takknemlig for at hun fikk muligheten til å designe en ny kolleksjon, og at hun var mer fornøyd med denne enn den forrige. Men hva synes du?

LES OGSÅ: Englands best kledde mann bruker norsk design: – Det er kule greier!

LES OGSÅ:Stjel stil Tinie Tempah

LES OGSÅ: HylletKanye Wests design i sko til 33.000 kroner

Hvordan var din opplevelse i dag?