Hver andre mann synes tatoverte kvinner er «turnoff»

Nesten halvparten av britiske menn synes kvinner med tatoveringer er usexy, ifølge en ny undersøkelse.

Cathrine Elnan
Publisert:

Angelina Jolie er en av mange kjendiser med en stor forkjærlighet for tatoveringer. Skuespilleren tok nettopp tatovering nummer 14 på innsiden av låret, visstnok som en hyllest til ektemannen Brad Pitt. Men ifølge en britisk undersøkelse har ikke menn mye til overs for denne typen kroppsskunst. 47 prosent av de som ble spurt mener at kvinner med tatoveringer er «turnoff», det skriver Daily Mail.

Megan Fox framfor Amy Winehouse

Undersøkelsen viser at kvinner har en tendens til å like tatoveringer bedre enn det menn gjør. Det var bare 38 prosent av kvinnene som ikke likte menn med tatoveringer. Men om blekkverkene faller i smak eller ikke, kommer tydeligvis an på hvem som bærer dem. 55 prosent mente at Amy Winehouse så verre ut med tatoveringer, mens kun 17 prosent sa det samme om Megan Fox.

Foretrekker du falske tatoveringer?Disse er superhot i år!

Angrer senere

I undersøkelsen ble det også slått fast at man burde tenke seg nøye om før man tar turen til tatovøren. Nærmest hver tredje person mellom 16 og 44 år fortalte at de hadde en tatovering, og 23 prosent av disse fortalte at de senere angret.

– Det har vært en økende pågang av kunder som ønsker å fjerne tatoveringen sin, sier Nadia Kelly, talskvinnen for nettstedet som utførte undersøkelsen.

Relevante artikler videre:

Silje møtte tatoveringsstjernen Kat Von D! Se Shop med en kjendis!

Stjernene elsker pudderfarger. Slik styler de trenden!

Nå er det lov!Trendy med sokker i skoene

Dette gir kvinner dårlig selvtillit.Les mer her!

Publisert: