Den hotteste makeup-en denne våren

Enten du foretrekker markerte øyne eller en mer naturlig look, vårens makeup-trender er varierte nok for alle. Her er de tre makeup-lookene som gjelder akkurat nå.

Mari Glans
Publisert:

Sotede øyne

Sotede øyne er en evig klassiker til fest. Denne våren er mørke, sotede øyne virkelig tilbake i motebildet, og skaper en kul kontrast til de lyse sommerklærne. I vår kan du gjerne sote øynene med andre farger enn de tradisonelle gråtonene og svart. Prøv bronse og gull kombinert med mørkere bruntoner, eller sot øynene med en knallfarge som lilla eller blå. Rosa og aprikos er kult i kombinasjon med sort. Eksperimenter med de fargene du liker best!

MinMote.no - Norges største moteside

Naturlig

Huden er det ultimate skjønnhetstilbehøret, ifølge makeup-guru Kevin Mendelson. Den naturlige looken legger fullt fokus på plettfri, glødende hud, og er en superfresh look til vår og sommer. Sats på gode baseprodukter som gir glød og et solpudder med litt skimmer i. Øynene skal være nøytrale, så gå for beige nyanser på skyggene og et lett lag med mascara. En god leppepomade er alt som trengs på leppene. For en mer spennende variant av denne looken kan du ha ekstra markerte bryn, som på visningen til Chanel og Chloé.

Interessert i eksklusive motetips og morsomme motelinker?

Følg minMote på Twitter:http://twitter.com/minmote

Rosa lepper

Lite er lekrere enn bærfargede lepper til solbrun hud. Denne våren kan du velge mellom mange nyanser, fra de helt lyse, kalde rosatonene til varmere nyanser av korall og aprikos. De ekstra modige kan slå til med knallrosa lepper, en kjempekul kontrast om resten av ansiktet holdes nøytralt. Ikke glem å legge rouge i kinnene når du bruker leppesift, dette er viktig for å balansere uttrykket.

MinMote.no - Norges største moteside

Vet du ikke hvilke produkter du skal bruke?

MinMote.no - Norges største moteside

Interessert i eksklusive motetips og morsomme motelinker?

Følg minMote på Twitter: http://twitter.com/minmote

Publisert:

Finn mer innhold om: