Vil satse på dyrevennlig mote

Popstjernen Leona Lewis drømmer om å designe en dyrevennlig kleskolleksjon. I følge ryktene samarbeider hun med ingen ringere enn Stella McCartney.

Mari Glans
Publisert:

Som så mange andre kjendiser ønsker nå også Leona Lewis å prøve seg som designer. Det som skiller henne fra de andre designerspirene, er at hun ønsker å lage en 100 prosent dyrevennlig kolleksjon.

- Jeg har alltid ønsket å designe en egen kolleksjon, og det er noe jeg vil fokusere på til neste år. Drømmen er å kunne lage en kolleksjon med vesker og sko i syntetisk skinn til fornuftige priser, sier Lewis, i følge Daily Mirror.

- Jeg mener at mote trenger å være mer tilgjengelig og ikke så dyrt, sier popstjernen.

Lite dyrevennlige alternativer

For Leona Lewis har det lenge vært problematisk å fine klær og tilbehør til prisutdelinger og andre arrangementer. Det meste er laget av skinn, semsket eller andre materialer som kommer fra dyr.

Leona Lewis er også vegetarianer og bruker aldri materialer fra dyr i antrekkene sine. Hun er også en av mange kjendiser som støtter PETA.

Popstjernen skal også ha hatt flere samtaler med stjernedesigner Stella McCartney om kleskolleksjonen.

Stella McCartney fokuserer veldig på dyrenes rettigheter, er vegeterianer og bruker aldri produkter som kommer fra dyr i kolleksjonene sine. Både vesker og sko fra Stella McCartney er laget av syntetisk skinn.

Flere stjerner tar standpunkt mot pels!Førstedamer mot pelsbruk

Ryktes om samarbeid

Lewis og McCartney skal ha møtt hverandre tidligere denne månedene, og kommet svært godt overens. Det spekuleres også i om de to stjernene vil designe en samarbeidskolleksjon.

Lewis har tidligere takket nei til en sum på en million britiske pund for å åpne salget på det eksklusive varehuset Harrods i fjor, fordi flere av avdelingene på Harrods selger pels.

Det finnes dyrevennlige alternativer!Hold varmen i en fuksepels

Relevante artikler videre:

På tide med et par nye høstsko? Her er det mange modeller å velge mellom!

Tomt i banken, men lyst på noe nytt?Lag din egen partytopp!

Mer høstinspirasjon?Se video her!

Publisert: