Ukens best kledde

Nå er moteukene i full gang, og det betyr at det også er mange kjendisantrekk å hente inspirasjon fra. Her er de best kledde stjernene i uken som gikk.

Mari Glans
Publisert:

Visningen til Burberry under London Fashion Week, ble en stjernespekket affære, med de mest moteriktige britiske stjernene, i tillegg til andre kjendiser og moteredaktører. Englands nye moteyndling, Emma Watson, er ansiktet til Burberry og stilte selvfølgelig opp på visningen. Hun stjal oppmerksomheten fra alle i en minikjole i gull og platåsandaler fra Burberry.

It-jenta Alexa Chung var på de fleste sotre visningene under London Fashion Week, og var DJ under Burberry-visningen. Hun ankom visningen i en klassisk trenchcoat fra Burberry, som er plagget det britiske merket er mest kjent for.

Liker du stilen til Alexa Chung?Få mer inspirasjon her!

Trendy og enkelt i sort

Sort er en farge som fungerer i alle anledninger, også på motevisning. Julia Restoin-Roitfeld er datteren til Vogues sjefsredaktør Carine Roitfeld, og både mor og datter stilte i sort på visningen til Burberry. Julia Restion-Roitfeld regnes som en av de hotteste it-jentene akkurat nå, og kom i en sort minikjole med gulldetaljer og sorte platåsandaler fra Burberry. Carine Roitfeld er kjent for sin klassiske og trendy stil, og kom i en sort blondekjole og blazer med markerte skuldre over.

Liv Tyler viser hvor enkelt det kan gjøres i sitt sorte antrekk fra Burberry-visningen. Hun er kjent for sin enkle stil, og her kombinerer hun sorte leggings, sort minikjole og blazer, og velger heller mer oppsiktsvekkende sko og store armbånd for å gjøre antrekket mer spesielt.

Flere antrekk fra London Fashion Week!Se hva kjendisene har på seg!

Mønster og paljetter

Leigh Lezark fra The Misshapes kom på visningen til Marios Schwab under London Fashion Week i en kort, møsntrete kjole med paljetter og spisse ankelboots. Supermodell Lily Donaldson ankom Burberry-visningen i en sort skinnbukse, sort singlet og lys paljettjakke, som hun brukte sammen med store ringer og tynne sølvkjeder.

Den nye sesongen av The City starter denne uken, og hovedpersonen Whitney Port er derfor ute for å promotere serien. Fredag gjorde hun intervjuer i New York, og viste et perfekt eksempel på hvordan man kombinerer plagg med forskjellige mønstre. Whitney brukte et skjørt med blomstermøsnter sammen med en prikkete topp, og antrkket fungerer perfekt siden plaggene er i samme fargetoner.

MinMote.no - Norges største moteside

Relevante artikler videre:

Flere gode tips om høstmoten! Sjekk ut minMotes nye høstserie!

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Publisert: