Intervju med SATC-jentene

silje
Publisert:

I går var jeg så heldig å få møte alle stjernene i den nye «Sex and The City»-filmen til intervju på Claridge`s i London. Det var veldig spennende å møte Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis face to face, etter å ha vært stor fan av serien i så mange år. Jeg er en av de som elsker å se gamle episoder igjen og igjen, jeg lar meg alltid inspirere av noe nytt. Jeg kan røpe at jentene var veldig hyggelige og svarte villig i vei på spørsmål om filmen. Vi fikk dessverre ikke lov å ta bilder med stjernene, så det ble med bilder fra kulissene.

SATC-jentene visste ikke noe særlig om norsk design, men elsket den gulgrønne kjolen fra Leila Hafzi jeg var så heldig å få låne til for anledningen (takk til Leila, Marcus og Caroline). Kjolen en samtalestarter, noe som kan være veldig positivt i intervjusituasjoner der man er nr 200 i rekken av journalister.

Nå skal jeg ned på jobb, vi skal velge ut litt fra intervjuene som kommer litt senere på minMote, men også forberede oss til kveldens MGP-sending. Det blir spennende!

Antrekk: Kjole fra Leila Hafzi, sko fra Yves Saint Laurent, ring fra Glitter, jakke fra H&M (tror denne er et par år gammel).

Publisert:

Finn mer innhold om: