Skoene som forlenger beina

Hudfargede sko forlenger beina og passer til det meste i garderoben. Invester gjerne i et par i god kvalitet som du kan ha glede av i mange sesonger.

Kjendisene i Hollywood har forlengst oppdaget hemmeligheten rundt de hudfargede skoene og bruker de både til hverdags og på rød løper.

Få flotte sommervipper! Her er vårens mascaraguide!

Forlengede effekt

Pumps, kilehæl eller sko i nøytrale hudtoner gir en illusjon av lengre bein. Let etter ett skopar som er mest mulig nær din hudfarge, så får du det meste ut av den forlengende effekten. Stjerner som Reese Witherspoon, Victoria Beckham og Rachel Bilson bruker ofte pumps eller sko med kilehæl for å få lengre bein på rød løper.

Sarah Jessica Parker og rollefiguren Carrie i «Sex and The City», bruker ofte de nøytrale skoene, gjerne i forskjellige varianter. Både Victoria Beckham og Kim Kardashian er glade i pumps med ankelrem. Men ønsker du å gi illusjon av lange bein, så kan denne remmen fint unngås, da de kutter den lange linjen beina skaper.

Passer til det meste

Sko i en naturlig farge passer til det meste i garderoben, så det kan være lurt å investere i en klassisk variant som kan tåle mange sesonger. På samme måte som de enkle svarte pumpsene har blitt en klassiker hos kvinner over hele verden, har nå også mange et par sko i en nøytral farge i garderoben.

Denne sesongen er både spisse pumps og pumps med åpen tå i motebildet. Kilehæl og ballerinasko er også fine sommersko som aldri går av moten.

Synes du de dyreste utgavene har en heftig prislapp, så finnes det utallige rimelige varianter i kjedebutikkene og i nettbutikkene.

Produktinformasjon:

Øverst til venstre: Pumps fra Aldo ca 600 k, pumps fra Christian Louboutin ca 3600 kr, pumps fra Laredoute ca 249 kr.

Miderste linje fra venstre: Sko med sølvdetaljer fra Zara ca 799 kr, sko med åpen tå fra Miu Miu ca 3000 kr hos mytheresa.com, spisse knyttede pumps fra Zara ca 959 kr.

Nederst fra venstre: Rosa ballerinasko fra H&M ca 98 kr, pumps med åpen tå ca kr 259 og pumps med platå ca kr 350 fra nelly.com, ballerina fra Zara ca 259 kr, sko fra Unisa hos Brandos.no ca 1199 kr.

Relevante saker videre:

Disse skoene går aldri av moten. Les mer her!

Nå skal håret være rødt! Gjør som kjendisene i Hollywood

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?