Shoppingtips i Madrid

Om du skal til Madrid og kun har et par timer til rådighet, så er det fremdeles mulig å få relativt mye ut av shoppingen. Selv besøkte jeg både de eksklusive butikkene i Serrano og mindre lokale spanske butikker, da jeg hadde to timer til shopping i storbyen.

Serrano er hovedgaten som kan by på det meste innen eksklusiv shopping. Her ligger blant annet Chanel, Yves Saint Laurent, Miu Miu og diverse andre luksusmerker side ved side.

På Velasquez 28 finner du blant annet butikken Ekseption. Er du på jakt etter merker som Celine, Marc by Marc Jacobs, 3.1 Phillip Lim osv, er de to butikkene som ligger ved siden av hverandre garantert verdt et besøk. Eks er mer i stilen Marc Jacobs og Alexander Wang, mens Ekseption er mekka for designerklær som Celine, Gucci, Christian Louboutin, Jil Sander osv.

I sidegatene ligger også rimeligere spanske merker, som Sfera, Zara og M shoes.

I Calle Jorge Juan finner du blant annet Scooter, Isabel Marant, Pedro Garcia og mange andre spennende butikker.

Uno de 50 er en festlig butikk som selger smykker laget i opplag på 50 av gangen. Det vil si at de produserer 50 unike smykker, selger de ut og produserer opp nye 50. Dermed er det liten sjans for at du finner mange med de samme smykkene.

De spanske kjøpesentrene, El Corte Inglés, kan også være verdt et besøk.

Det ble ingen vintageshopping på meg denne gangen, rett og slett for lite tid. Men har hørt at Corachón y Delgado er bra. Noen som har gode tips til neste tur?

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?