Hyllet Kanye Wests design i sko til 33.000 kroner

I går holdt Kanye West et stjernespekket moteshow i Paris. Kim Kardashian ankom visningen iført sko til en verdi av 33.000 kroner - signert rapperen.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Kanye West fortsetter sin suksess i motebransjen. Selv om mottakelsen var noe lunken i etterkant av hans vår- og sommervisning, har rapperen klart å bli et hett navn i motebransjen. Etter å ha sittet på første rad hos de største designerne under moteukene, kom endelig hans tur til å vise frem sin nye kolleksjon i Paris.

Kim Kardashian og Kanye West har vært gode venner i flere år, og den formfulle brunetten dukket opp på visningen iført eksklusive sko signert rapperen. Skoene, som er fra Kanye Wests vårkolleksjon, selges hos den franske butikken Colette til en svimlende sum av 33.000 kroner.

Kanye Wests eks-kjæreste, Amber Rose, avslørte tidligere i år at det var Kim Kardashian som ødela hennes forhold til rapperen.

- Hun er en homewrecker. Kanye var utro mot meg og Kim var utro mot Reggie. Hun ringte og sendte bilder til ham. Jeg ba henne slutte, men hun svarte meg aldri, sa Rose til Star Magazine.

Kim Kardashian var ikke den eneste kjendisen som hadde tatt turen til Kanye Wests høst- og vintervisning.

Å ha en stjernetung førsterad betyr mye for designerne, og Kanye West kunne skilte med gjester som Alicia Keys, Leigh Lezark, Rosario Dawson, Cassie og Sean Combs.

Kanye West måtte tåle mye kritikk etter sin designerdebut. Flere moteredaktører gikk ut og kritiserte West og ba ham holde seg til musikken, men rapperen har ingen planer om å gi seg i motebransjen med det første.

- Jeg har lært mye siden forrige show. Jeg lærer noe hver dag. Jeg er en fersk designer, så jeg tar et skritt av gangen, sa Kanye West til Wall Street Journal etter høstvisningen.

Kanye West er på ingen måte ute av varmen i verken mote- eller musikkbransjen, selv om hans første visning i 2011 ble slaketet og han i 2009 fikk mye kritikk etter å ha ydmyket Taylor Swift på scenen under MTV Video Music Awards.

Taylor og Kanye skværet opp kort tid etter utdelingen, og denne måneden poserer countrystjernen i en bluse fra Kanye West i australske Harper's Bazaar.

På catwalken hos rapperen gikk selvsikre modeller med sotede øyne og håret gredd stramt bakover. Plaggene var hovedsakelig sorte, grå, beige og hvite, men kolleksjonen hadde også innslag av dus ferskenfarge.

Sexy, stramme skinnplagg, gjennomsiktige materialer, myk pels og hvit bommull skapte en rå teksturmiks. På beina hadde modellene knehøye støvletter med brede remmer. Over skulderene hang store skinnfrakker med et maskulint snitt.

SE VIDEO:Se streetstyle fra Paris og New York

LES OGSÅ:Slik får du stilen til Tinie Tempah

LES OGSÅ:Beckham stolt av konas sexy design

Publisert:

Finn mer innhold om: