– Jeg er bare en arbeidende mor, så la meg være i fred!

Victoria Beckham er lei spekulasjonene rundt hennes utseende i media den siste tiden.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Nå slår hun tilbake.

Bildene pressen siktet til ble tatt under et event hvor også Vogue-dronning Anna Wintour deltok. En blek og mager Posh stod stivt med en litt fremoverbøyd holdning og et småmystisk uttrykk.

Daily Mail spekulerte i om Posh hadde hatt for mye å gjøre som designer i tillegg til å være nybakt firebarnsmor. “Det er ikke tvil om at det å sjonglere karrieren og morsrollen har hatt negativ effekt på utseende hennes”, skrev avisen.

LES OGSÅ: Mener Victoria Beckham er sliten etter moteuken

Nå har Victoria Beckham tatt bladet fra munnen og uttalt seg til Sunday Mirror :

– Det spiller ingen rolle for meg om folk synes jeg ser sliten ut, sier designeren som viste to kolleksjoner under moteuken i New York.

– Jeg har mye på tapetet og jeg skal innrømme at jeg er sliten. Men jeg er også veldig fornøyd med livet mitt om dagen, så jeg er vel som alle andre kvinner som jobber mye i tillegg til å ha mange barn, fortsetter hun.

Victoria Beckham innrømmer også at hun ikke får nok søvn.

– Harper sover ikke gjennom hele natten, og jeg har sittet oppe flere netter med Skype-samtaler i forbindelse med kolleksjonene, forklarer hun og legger til:

– Jeg er våken med Harper på lik linje med alle andre mødre, og jeg vil slettes ikke ha det på noen annen måte. Jeg har ikke et team med barnvakter som gjør denne jobben for meg, så hvis folk har lyst til å si jeg ser sliten ut er det greit for meg. Jeg er bare en arbeidende mor, så la meg være i fred!

Under moteuken i New York viste firebarnsmoren sin åttende hovedkolleksjon. Noen dager tidligere viste hun sin underlinje «Victoria By Victoria Beckham», som hun hastet tilbake til London for å lansere på luksus-kjøpesenteret Harvey Nichols.

– Det har vært helt sinnsykt, innrømmer hun til avisen.

– Jeg har hatt med meg Harper, jobbet med kolleksjonene og flydd frem og tilbake. Tidsforskjellen har vært et mareritt!

LES OGSÅ: Whitney Port designer igjen for BIK BOK

LES OGSÅ: Mette-Marit lot dronning Sonja skinne

Publisert: