Tone jublet på bursdagen: – Topp å slå Mette-Marit

Tone Damli (24) har blitt kåret til Norges best kledde kvinne av minMotes lesere. Hun slår kronprinsesse Mette-Marit på målstreken og det på selve på bursdagen sin.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Rett før påske nominerte minMote det redaksjonen mener er ni av Norges best kledde kvinner og la ut en avstemning. Da avstemningen ble avsluttet, hadde Damli gått av med en knepen seier. Artisten slo tungvektere Hanneli Mustaparta, Jenny Skavlan og Dorthe Skappel ned i støvlene. Gjevest var det likevel å slå kronprinsesse Mette-Marit, som havnet på en andreplass. Damli fikk 24 prosent av stemmene, mens Mette-Marit fikk 23 prosent.

– Mette-Marit er rålekker. Jeg skulle gjerne hatt på meg mange av de kjolene hun har fått muligheten til å dresse seg opp i. Jeg er, som kronprinsessen, stor Dundas-fan, men jeg har dessverre ikke økonomi til den slags. Mette-Marit er vågal på en klassisk og stilig måte, sier Damli og legger til:

– Det er topp å slå Mette-Marit! Jeg synes generelt det er topp å vinne ting. Jeg er jo ikke akkurat bortskjemt med den slags, så denne seiren tar jeg med på cv-en.

Dette er den andre «best kledde»-seiren Damli vinner. I fjor vant hun motemagsinet Costumes kåring.

LES MER: Hvem er Norges best kledde? Du bestemmer!

Damli innrømmer til minMote at hun setter stor pris på å ikke bare være flink til å kle av seg.

– Jeg setter veldig pris på å bli utnevnt til vinner av minMotes lesere. Jeg synes klær og det å kle seg er inspirerende. Det er en kjekk del av jobben min, sier Damli som vant «best kledde»-kåringen på selve bursdagen sin.

Tone Damli fyller 24 år i dag og ble overrasket av kjæresten Aksel Hennie på sengen med frokost, gave og kake.

«En fantastisk hyggelig stund på kvisten, akkurat slik jeg hadde drømt det skulle være. Perfekt.», skriver hun på bloggen sin.

Her er minMote-lesernes dom:

1. plass: Tone Damli

2. plass: Mette-Marit

3. plass: Hanneli Mustaparta

4. plass: Jenny Skavlan

5. plass: Dorthe Skappel

6. plass: Charlotte Thorstvedt

7. plass: Åse Kleveland

8. plass: Maya Vik

9. plass: Lise Karlsnes

LES OGSÅ: Se Tones enorme stilforvandling

LES OGSÅ: Slik bruker du neonfarger

LES OGSÅ: Kjendiskvinnene elsker trusetrenden

Publisert: