Agyness Deyn spiller sexy stripper i ny film

Til vanlig har hun en androgyn og herreisnpirert stil, men på filmlerretet er supermodell Agyness Deyn (28) forvandlet til en stripper i lakk og lær.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den engelske modellen spiller nemlig en stor rolle som stripper i den nye versjonen av den danske filmen «Pusher». I de ferske bildene fra filmen ser vi en svært dristig Deyn posere i et bondage-inspirert stripperantrekk, bestående av remmer, belter og dusker i sort og rødt.

28-åringen er ellers kjent som et fast innslag på catwalken og ikke minst et moteikon også når hun ikke er på jobb.

Supermodellen holder seg da til en androgyn og eksperimentell stil, gjerne med ulike typer blazere og hatter. Håret er guttekort og isblondt, men også frisyren har fått en ekstrem forvandling i filmen «Pusher».

LES OGSÅ:Lillesøster Solange Knowles blir modell

Der har Agyness nemlig fått en tykk manke med sexy rødt hår, som matcher de røde duskene som så vidt vises under det sorte strippekostymet.

Modellens rollefigur heter Flo, og beskrives i Daily Mail som en stripper med sterke meninger. Filmen er en remake av filmen med samme navn fra 1996 og handler om narkolangeren Frank og hans sønns liv, som er ute av kontroll.

LES OGSÅ:Disse jentene skal kapre moteverdenen i 2012

Dette er Deyns første store rolle, og i de andre hovedrollene er Richard Coyle og Bronson Webb.

Danske Nicolas Winding Refn har blant annet regissert «Drive» og er en av produsenene til «Pusher». Han er spent på hva Agyness Deyn vil tilføre filmen.

- For meg er det spennende at Agyness er modell, jeg synes hun god og har en stor karriere foran seg, sier Nicolas Winding Refn til UKPA.

LES OGSÅ:Beckham kaster nok en gang klærne i sexy undertøysreklame

Det blir imidlertid andre gang modellen får en sexy filmrolle. I 2010 spilte hun den greske gudinnen Aphrodite i filmen «Clash of the Titans».

Agyness har imidlertid lengre fartstid som modell enn som skuespillerinne. I 2007 landet hun sitt første Vogue-cover, sammen med en rekke andre langbeinte skjønnheter som Doutzen Kroes og Chanel Iman, som den nye generasjonen med supermodeller. Hun har også vært på forsiden av britiske og italienske Vogue, samt en rekke andre magasiner.

Følg journalisten på Twitter her!
Publisert: