Slik skjulte Khloe Kardashian babymagen

LETTER PÅ SLØRET: Khloe Kardashian avslører sine hemmelige triks for å skjule babymagen. Foto: AP
LETTER PÅ SLØRET: Khloe Kardashian avslører sine hemmelige triks for å skjule babymagen. Foto: AP

De seks første månedene av svangerskapet holdt realitystjernen nyheten skjult, det krevde kløkt, styling og mot, ifølge henne selv. 

Før jul annonserte Khloé Kardashian at hun og kjæresten Tristan Thompson ventet barn. Da hadde ryktene rundt paret svirret i flere måneder, og den yngste Kardashian-søsteren avslørte da at de hadde ventet hele seks måneder med å dele nyheten.

– Jeg kan ikke tro at jeg skjulte det så lenge. Det krevde flere styling-møter, nøye strategi og masse mot, men det gikk, skriver Kardashian på sin egen app, ifølge E.

Konklusjonen ble: Store kåper, mønster, accessories og en fremhevet midje.

– Jeg hadde allerede delt nyheten da jeg hadde på meg Whyte Studio-kåpen, men jeg har brukt en million versjoner av den de siste månedene. Jeg gikk omtrent ikke ut uten, fordi den er så komfortabel og ingen så mot magen, fortalte hun.

Om hun ikke brukte kåper så brukte hun stilige mønstre som blikkfang.

– Ingenting er mer distraherende enn et mønster eller et vel plassert fuskepelsteppe, en gigantisk veske eller begge deler, la hun til.

Forvirret? Her får du en rask innføring i hvorfor familien er så kjent.

Det siste tipset var å trekke fokuset mot midjen.

– Jeg var kledd veldig jentete i Kims babyshower. Lite visste folk at jeg hadde en bolle i ovnen. En markert midje og a-snitt skjuler en liten klump perfekt. Det flyter fint over det riktige stedene, avslutter hun.

Fikk du med deg den kontroversielle reklamen Pepsi trakk etter massiv kritikk?

Hvordan var din opplevelse i dag?