Mette-Marit strålte i gjenbrukskjole på kongelig bursdagsfest

ARM I ARM: Her er kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon på vei til mottagelse og middag i i anledning 70-årsdagen til prins Charles. Foto: Nina E. Rangøy / NTB scanpix.

Både kronprinsessen (45) og dronning Sonja (81) valgte likt som forrige gang de møtte de britiske kongelige.

Publisert:

Onsdag kveld var 70 gjester med følge invitert til London og Buckingham Palace for å feire prins Charles' 70-årsdag.

Kong Harald (81), dronning Sonja, kronprins Haakon (45) og kronprinsesse Mette-Marit var alle blant de celebre gjestene, og de tok seg tid til å stille opp for fotografene for noen bilder utenfor den private festen.

Forrige gang de norske kongelige møtte de britiske kongelige var under et statsbesøk i Norge tidligere i år.

Den gangen var det duket for middag på Slottet, og det kan se ut til at de norske kongelige lot seg inspirere på antrekksfronten.

Alle fire var nemlig kledd i nøyaktig det samme også denne gangen.

NÅ: Her er kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit sammen med dronning Sonja og kong Harald før mottagelse og middag i i anledning 70-årsdagen til Prinsen av Wales. Foto: Nina E. Rangøy / NTB scanpix.
DA: Her er prinsesse Märtha Louise, kong Harald, dronning Sonja, Prins William av Storbritannia, hertuginne Kate, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Astrid fru Ferner fotografert før gallamiddagen på Slottet i anledning Prins William og hertuginne Kate sitt besøk i Norge. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Forrige gang ble Mette-Marits kjole beskrevet som en skikkelig innertier. Kjolen er designet av norske Tina Steffenakk Hermansen og merket TSH.

Denne gangen hadde Mette-Marit valgt å gå for sin signaturstyling med løse, myke Hollywood-krøller og lett sotede øyne.

Også TV 2s kongeblogger Kjell Arne Totland har lagt merke til at de norske kongelige har gått for gjenbruk.

– Dronning Sonjas utsøkte kappe-kreasjon i kardinal-lilla silketaft og blonde var ny til regjeringsjubileet i 2016, sier han og legger til:

– Og den gang som nå bærer dronning Sonja som en vakker gest en britisk praktbrosje med store dråpeperler etter dronning Maud midt på brystet – nettopp slik Maud også alltid gjorde.

WOW-EFFEKT: Mette-Marit strålte i sin lekre kjole i sølvbroderier fra det norske merket TSH. Kronprins Haakon var kledd i mørkeblå dobbeltspent smoking. Foto: Nina E. Rangøy/NTB scanpix.

Blant gjestene var også selvfølgelig prins Harry og kona hertuginne Meghan, samt prins William og hertuginne Kate. Siden det var et privat arrangement, er det ikke mange bilder av dem fra kveldens festligheter. På vei inn til festen kan man imidlertid skimte at de hadde pyntet seg med store diamantøredobber for anledningen, noe som får oppmerksomhet i britisk presse.

PYNTET SEG: Hertuginne Kate pyntet seg for anledning med et par rosa diamantøredobber. Foto: Getty Images
STRÅLTE: Gravide hertuginne Meghan strålte på vei inn til bursdagsfesten til svigerfar prins Charles. Hun hadde også på seg et par store diamantøredobber, mens sveisen holdt hun til sin vanlige oppsats. Foto: Getty Images
Publisert: