KOMMENTERER: Hedda Skoug er fast deltaker på den norske moteuken. Denne gangen fikk hun en dårlig følelse. Foto: Privat.

Nyheter

Kommentar: Trendy å være sur?

Bloggeren Hedda Skoug skriver i en kommetar at hun «føler seg litt dritt» etter å ha deltatt på den norske moteuken Oslo Runway. 

 • MinMote
Publisert:

På sin egen blogg skriver bloggeren og kjendisstylisten Hedda Skoug hvordan hun opplevde det å være en del av Norges moteuke, og at det ikke var utelukkende positivt for hennes del denne gangen.

Her er Skougs kommentar om Oslo Runway:
På fredag var det visningen til byTiMo på Theatercafeen. Det har liksom blitt en tradisjon. Jeg har med vilje droppet visninger på Oslo Runway i år. Ikke fordi jeg ikke synes det er spennende og ikke ønsker å støtte opp, men fordi jeg har hatt en hektisk periode og på hjemmefronten var det folk som trengte meg mer enn motebransjen.

Så du? Den beste gatemoten fra Oslo Runway
Noen ganger må man bare prioritere hva som er viktigst for seg selv her og nå. Når det er sagt så må jeg ærlig si at hver gang jeg er på en visning så får jeg litt sjokk over hvor «viktige» folk er i denne bransjen.

Altså etter å ha vært på visning så føler jeg meg litt dritt.

Ikke vet jeg hvorfor jeg lar det gå inn på meg, men det er spesielt å møte på mennesker man egentlig kjenner og pleier å prate med som plutselig ikke gidder å si hei, ikke har tid til å se deg inn i øynene eller overser deg totalt etter mange års bekjentskap.

KLÆR

HER ER HØYDEPUNKTENE FRA OSLO RUNWAY!

28. januar 2018

Altså, hva skjer med sånne folk? Vi jobber i motebransjen, ikke i Kripos! Dette skal være en kreativ, urban, livlig, innovativ, spennende og fargerik bransje men så er folk så jævlig sure!
Husker du fjorårets bråk? Kommentaren «Ikke brød, men sirkus» og oppfølgeren «Sirkus kan være artig»

En ting er å ha et alvorlig utrykk på bilder for å få frem et riktig statement, ser den, men i virkeligheten? Virkelig? Jaja de om det, og bare så det er sagt så er absolutt ikke alle sånn, men i mine øyne er det alt for mange surmulere i bransjen.

KLÆR

ByTiMo med nytt kjoleshow

26. januar 2018

Folk får være som de er, men «karma slår tilbake», tenker jeg. Personlig så er jeg ihvertfall utrolig glad for livet, glad i mennesker og samtidig glad i mote!

Og jeg blir mektig imponert og stolt over de som virkelig satser og får det til samtidig som de har et smil om munnen, glimt i øyet og god folkeskikk.

Se Hedda fortelle om da hun fikk kreft av solarium:

Publisert:

Les også

 1. Oslo Runway: Høydepunktene fra den norske moteuken

  28. januar 2018

 2. Oslo Runway: ByTiMo med kjendistett visning

  26. januar 2018

 3. Den beste gatemoten fra Oslo Runway

  29. januar 2018

 4. Stjerne-bakmenn mener norsk motebransje er et friskt pust.

  27. januar 2018

 5. KOMMENTAR: Ikke brød, men sirkus

  25. august 2017

Relaterte artikler

NYHETER

Ditte Kristensen om Oslo Runway: – Det skal ikke bli en millionbedrift

NYHETER

Slik blir den norske moteuken

NYHETER

Avlyser den norske moteuken

NYHETER

«Curve»-modell Eline Lykke: Ser en forandring i motebransjen

NYHETER

Den norske moteuken går nye veier

NYHETER

Slik blir programmet under Oslo Runway

KJENDIS

De nye it-jentene: Vera Wollmann