Jenny Skavlan gjør ny gjestekolleksjon for Bik Bok

Jenny Skavlan er tilbake som gjestedesigner for Bik Bok. Denne gangen er det 50-tallet og etniske detaljer som gjelder.

Cathrine Elnan
Publisert:

Både Charlotte Thorstvedt og Jenny Skavlan har tidligere designet klær for Bik Bok, og i år får Skavlan sjansen nok en gang. For mange er hun kjent fra norske filmer som «Død snø» og «Fatso», men Skalvan har også studert design i København og hun har flere ganger stilt i egendesignede plagg på den røde løperen.

- Jeg er veldig stolt og takknemlig for at jeg har fått muligheten til å designe min andre kolleksjon for Bik Bok. Jeg ser på dette som en unik mulighet til å lage klær for unge, kule jenter som ikke nødvendigvis har et skyhøyt klesbudsjett, sier Jenny Skavlan i en pressemelding.

Vil du se mer fra forrige kolleksjon?Les mer her!

Satser på 50-tallet

Køene var lange utenfor Bik Bok-butikkene da Skavlan lanserte sin første kolleksjon, og designdebutanten fikk skryt fra stylister og motemagasiner. I fjor besto samarbeidet av 17 plagg, denne gangen øker hun kolleksjon til 30 forskjellige plagg og smykker.

Ifølge Bik Bok er den siste kolleksjonen en motreaksjon til de futuristiske trendene som har herjet motebildet den siste tiden. Chiffonkjolene og buksedressene fra den forrige kleslinjen er byttet ut med det mer elegante 50-tallet, som hun har blandet med batikkdetaljer og andre etniske tendenser.

Liker du 50-tallet?Det gjør stjernene også!

Får egen blogg

I år får man muligheten til å følge prosessen bak kolleksjonen på en egen blogg, et markedsføringstriks som også ble brukt på Madonna og Lourdes' kleslinje for kjeden Macy's. På Bik Bok-bloggen, som lanseres 1. november 2010, vil Jenny dele arbeidet fra skisse til ferdig produkt, i tillegg deler hun inspirasjon og stylingtips. Det vil også bli daglige presentasjoner av plagg fra den kommende kolleksjonen.

- Vi ser på Jenny som et stort designtalent og har gitt henne fullt ansvar og frie tøyler til å utforme denne kolleksjonen etter eget ønske. Hun er veldig populær i vår målgruppe og hun står for verdier som kjennes helt rett for Bik Bok, sier Martin Lien, markedssjef i Bik Bok.

Handler du i kjedebutikker?Det gjør stjernene også!

Relevante saker videre:

Mer inspirasjon? Her er flere hotte høsttrender!

På tide med en ny høstjakke? Her er sesongens hotteste jakke!

Denne kroppen vil kvinner ha. Les saken her!

Har du mørk hud?Få makeup-tips fra Rihanna!

Publisert:

Finn mer innhold om: