Nyheter

Sjekk designerkjolene på Stordalens kjendisfest

Petter Stordalens (50) kone Gunhild Anker Stordalen (34) stilte i amerikansk designerkjole og skyhøye hæler på sin egen bursdag.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Hotellkongen hadde invitert til åpning av sitt nye luksushotell på Tjuvholmen på samme dag som kona Gunhild fylte 34. Selv hadde hun knapt fått tid til å feire bursdagen på dagtid, men syntes det var desto bedre å feire skikkelig med en storslagen kjendisfest tirsdag kveld.

- Ettersom jeg har vært opptatt i hele dag er det ekstra morsomt å kunne pynte seg skikkelig nå. Og at Petter er fornøyd med sitt nye hotell er den beste gaven, sier hun til minMote.

Og det er jo bra - ettersom Stordalen selv røpet at han ikke har kjøpt noen gave til kona enda. Gunhild hadde for anledningen på seg en sort kjole fra amerikanske Tom Ford, et stort fargerikt smykke og stiletter som gjorde henne et halvt hode høyere enn ektemannen.

- Hun er helt nydelig, skryter han til minMote.

Ettersom det tirsdag kveld var nesten ti minusgrader vegret de fleste gjestene seg for å posere uten ytterklær på den røde løperen. En som ikke lot seg skremme av kulda var imidlertid TV 2s moteekspert Marianne Jemtegård. Hun ankom som vanlig festen sammen med «Homsepatruljen»-leder Per Sundnes, i en tettsittende og glitrende kreasjon.

- Ettersom vi er ved vannet har jeg latt meg inspirere av en havfrue. Og denne kjolen finnes det faktisk bare én av, stråler Jemtegård.

Sjekk resten av antrekkene her:

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Fra magetopp til prinsessekjole - hvem var best kledd på Stordalen-fest?

NYHETER

Petter Stordalen inviterte til årets kjendisfest

NYHETER

Siri Tollerød gjør som Hollywood-stjernene – stiller i smykker til nesten én million

NYHETER

Rihanna forlater Norge med gaver til over 100.000 kr.

KJENDIS

Sjekk prinsesse Sofias stilfulle designerantrekk

NYHETER

Norske Marion designer klær til Angelina og Brads barn

NYHETER

Gunhild Stordalen kåret til Norges mest velkledde forretningskvinne