Victoria Beckham imponerer i New York: - Sexy på en smart måte!

Et av showene det har vært knyttet størst forventninger til under New York Fashion Week er visningen til Victoria Beckham.

Kjendisdesigneren har opparbeidet seg en stor fanskare blant celebriteter og har for lengst blitt tatt inn i varmen av motebransjens mektigste.

Søndag morgen satt en stolt ektemann på første rad for å se konas vår- og sommerkolleksjon for 2013.

- David Beckham har all grunn til å være stolt. At kjendiser blir designere har vi sett utallige ganger, men svært få klarer å få respekt motebransjen, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold, som er på plass i New York for å dekke moteuken.

Hun er imponert over at Victoria Beckham nok en gang har klart å designe en kolleksjon som oser av kvalitet. Kjendisdesignerens varemerke er smale, knelange kjoler, og også denne gangen fikk vi se disse sexy kreasjonene i nye varianter. Samtidig hadde Beckham valgt en noe mer avslappet retning enn tidligere.

A-formede skjørt, flate sandaler og store hatter, var noe av det som overrasket mest på catwalken.

- Victoria er kjent for sin stramme og litt strenge stil, så det er gøy å se at hun nå leker seg med nye snitt, sier Vold.

Kolleksjonen var utelukkende hvit, sort og oransje - med unntak av en pudderfarget kjole.

- Det er mye her som er for laidback for den røde løperen, men jeg er sikker på at vi får se flere av de smale kjolene på store stjerner snart. Victoria kan jo virkelig dette med å lage klær som er sexy på en smart måte.

Hvordan var din opplevelse i dag?