Se minMote-redaksjonens ønskeliste for våren

VÅRØNSKER: Blondekjoler, pastellfarger, perlesmykker og sporty sko er blant ønskene til minMote-redaksjonen. Foto: Produsentene / Privat

minMote-jentene drømmer om å fylle vårgarderoben med lyse pastellfarger, lette småsko og perlesmykker.

MinMote
Publisert:

Selv om vinteren ikke er helt over, er det lov å begynne å planlegge vårgarderoben. Butikkene har allerede ryddet bort mørke strikkeplagg og fylt hyllene med fristende funn i lyse, delikate farger. Og det er ikke dumt å være tidlig ute om du vil sikre deg de aller fineste vårkjøpene.

Er du usikker på hva som blir trendy den kommende sesongen, kan minMotes favoritter gi deg en pekepinn på hva du bør se etter.

Sonia Huanca Vold, minMote-leder

SONIAS DRØMMEKJØP: Pute fra Chhatwal-Jonsson hos MillaBoutique.no, 639 kr. Joggesko fra Balenciaga hos MatchesFashion.com, 2661 kr. Neglelakk fra Chanel i fargen «Tapage», 220 kr. Kjole fra Diane von Furstenberg hos StyleBop.com, 2360 kr. T-skjorte fra Delias.com, 152 kr. Halskjede med perler fra Zara, 179 kr. Veske fra Saint Laurent, 9095 kr. Skinnskjørt fra H&M, 799 kr. Foto: Privat / Produsentene

- Jeg klarer nesten ikke vente til våren, og er allerede godt i gang med å gi både garderoben og hjemmet en liten oppfriskning. På denne fine puten skal jeg ligge og drømme om den altfor dyre vesken fra Saint Laurent.

- Lyserosa har ikke vært en favoritt tidligere, men denne sesongen har jeg fått helt dilla. Jeg ønsker meg alt fra joggesko til festkjoler i den delikate fargen.

- Motehusene Rodarte og Preen viste akkurat sine Star Wars-inspirerte kolleksjoner for høsten 2014. Fordi jeg er verdens mest utålmodige person tyvstarter jeg litt på trenden allerede med denne budsjettvarianten.

Natalie Ngo, journalist

NATALIES DRØMMEKJØP: Shorts fra Paul & Joe Sister hos Nelly.com, 1795 kr. Strikkegenser fra Zara, 399 kr. Sko fra Sam Edelman hos Shopbop.com, 631 kr. Mobildeksel fra The Case Factory, 850 kr. BH fra Monki, 100 kr. Solbriller fra Acne, 2195 kr. Ansiktsrens Miracle Cleanser fra Aurelia hos Net-A-Porter.com, 360 kr. Foto: Produsentene

- Etter en periode med rosaoverdose i tenårene pakket jeg bort pastellfargene innerst i skapet, men nå har jeg falt pladask for det sukkersøte igjen. Pasteller er dessuten perfekt å kombinere med røffe eller metalliske elementer for kontraster i antrekket.

- Søte mønster og feminine blonder har jeg derimot alltid vært svak for. Denne shortsen med kattemønster kan brukes allerede nå med tykke strømpebukser under, før de bleke bena får vise seg frem til våren. Før den tid trenger huden en vårrengjøring, og skal vi tro navnet kan forhåpentligvis Aurelias ansiktsrens gjøre mirakler.

- Den beste vårfølelsen er å møte tørr og bar bakke utenfor døren. Jeg gleder meg allerede til temperaturen tillater å bytte ut vinterskoene med lette småsko. I år kommer nok ballerina-skoene til å vike til fordel for et sporty par slip-ons.

Martine Haug Nysether, journalist

MARTINES DRØMMEKJØP: Hvit dressbukse fra Lindex, 599 kr. Sko fra Zara, 399 kr. Topp fra Bik Bok, 199 kr. Neglelakk fra Chanel i fargen «May», 220 kr. Ringer fra Maria Black.com (selges i flere norske butikker), fra 560 kr/stk. Ring fra Tom Wood Jewellery, 4000 kr. Veske fra Céline, ca. 17 000 kr. Kåpe fra Topshop, ca. 901 kr.

- Jeg gleder meg til det blir varmere i luften, så kan jeg bruke disse lekre skoene fra Zara, kombinert med en hvit dressbukse og en mintfarget kåpe. Dessverre sender ikke Topshop til Norge, men heldigvis står en tur utenlandstur på planen i nærmeste fremtid.

- Det er ingen tvil om at pasteller er i motebildet også denne sesongen – de sukkersøte fargene var en del av vår- og sommerkolleksjonen til både Balmain, Sportmax og Alexander Wang. Sort er også en trend vi vil se mye av til våren, og en sort topp gir en kul kontrast til pastellantrekket.

- Jeg får aldri nok vesker i garderoben. Favoritten for tiden er den fantastiske vesken fra Céline – selv om den er litt over mitt budsjett, skal man skal aldri si aldri. Vesken finnes i utallige farger og materiale og til våren kommer vesken i en deilig miks av sort, hvitt og brunt.

Ingrid Bruvik, journalist

INGRIDS DRØMMEKJØP: Veske fra Sophie Hulme hos My-wardrobe.com, 2585 kr. T-skjorte fra Vera Moda, 179 kr. Skinnskjørt fra H&M, 799 kr. Sko fra Zara, 799 kr. Øredobber fra Asos.com, 179 kr. Øyenskyggepalett i fargen Lumières Facettes 537 fra Chanel, 505 kr. Parfyme L’Artisan Parfumeur – Drôle De Rose hos Heavenscent.no, 920 kr. Foto: Produsentene / Privat

- Det passer meg ypperlig at grafisk er en av vårenes heteste trender. Jeg liker det enkelt, og sorte og hvite plagg er det alltid plass til i garderoben min. T-skjorten kan jeg bruke til både fest og hverdags.

- Jeg lar meg inspirere av Saint Laurents rocka vår- og sommerkolleksjon, som er perfekt for deg som ikke liker det sukkersøte. Det beste med skinnskjørtet, foruten at det er en klassiker, er at du både kan bruke det nå med boots og tette strømper, og til våren med skyhøye hæler og bare bein.

- Tilbehør er min største svakhet. En kvalitetsveske gir en rimelig antrekk et eksklusivt preg. Bare tilfør et par store øredobber og en deilig parfyme, og antrekket er i boks!

Oda Marie Midbøe, journalist

ODAS DRØMMEKJØP: Skjørt fra Peter Pilotto for Target hos Target.com, 212,66 kr. Solbriller fra Illesteva hos Net-a-porter, 1690,64 kr. Øredobber fra Frog Pearl hos Høyer.no, 390 kr. Magetopp fra T by Alexander Wang hos Net-a-porter.com, 2219 kr. Sandaler fra Zara, 559 kr. Veske fra Saint Laurent hos Mytheresa.com, 6993,98 kr. Trenchcoat fra H&M, 299 kr. Foto: Produsentene / Privat

– Jeg er blant de som elsker at magetoppen er tilbake, noe vi så på mange catwalker i høst. Denne t-skjortevarianten er også i en nydelig, dus grønnfarge – perfekt i kombinasjon med et høytlivet skjørt, og vesken fra Saint Laurent - som jeg bare kan drømme om med mindre den snille motefeen plutselig dukker opp.

– Designer Peter Pilottos gjestekolleksjon for det amerikanske merket Target er preget av fantastisk mønstermiks og nydelige farger. Dessverre er ikke kolleksjonen tilgjengelig i Norge, men et stort utvalg av klesplaggene er lagt ut på Ebay. Likevel kan det hende at skjørtet blir nok et argument for hvorfor en vårtur til New York burde realiseres.

– I likhet med mange andre, elsker jeg at høyhælte sko byttes ut med flate denne vår- og sommersesongen. Et par Birkenstock-inspirerte sko med metalliske detaljer blir perfekt sammen med «boyfriend»-jeans, trenchcoat og et par store solbriller når den første kaffe nytes ute i solskinn og varmegrader.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.