Nyheter

Denne supermodellen blir filmprodusent

HOT MODELL: Claudia Schiffer har vært supermodell siden starten av 90-tallet. Nå trer hun inn i filmens verden og blir filmprodusent. Foto: Getty Images

Claudia Schiffer (43) følger i ektemannens fotspor når hun blir filmprodusent for ny spillefilm.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

43-åringen har hatt en eventyrlig karriere i modellbransjen, og var blant 90-tallets største navn på motehimmelen. Nå trer Schiffer inn i samme bransje som sin regissør-ektemann Matthew Vaughn og blir produsent for hans neste film «The Secret Service», skriver The Telegraph.

Spionfilm

Filmen, som handler om en skredder i London som står i front for en gruppe spioner, har filmstjerner som Colin Firth og Samuel L. Jackson på rollelisten. Ifølge filmnettstedet IMDB, ryktes det også at Taylor Swift, David Beckham, Elton John, Lady Gaga og Adele skal ha opptredener i filmen som ventes å ha premiere i 2015.

Tidligere har supermodellen hatt roller i filmer som «Love Actually», «Zoolander» og «Dharma and Greg». Schiffer har tidligere vært produsent på ektemannens film «Kick ass 2».

Helikoptergarasje med klær

Trebarnsmoren Schiffer skal imidlertid ikke kun ha styr på produksjonen: Hennes erfaring fra motebransjen har medført at hun også vil ha en finger med i spillet når det gjelder filmens interiør og rekvisitter, samt hår, sminke og kostyme.

Forventningene til filmens garderobe er skyhøye, da Schiffer har et klesskap de aller fleste bare kan drømme om. I et ferskt intervju med The Edit, avslører modellen at hun ikke kun har et vanlig walk-in-closet, men en helikoptergarasje.

Her finner du klær og sko fra designere som Alaïa til Yves Saint Laurent, og Schiffer starter hver nye motesesong med å velge ut plagg som passer med nye innkjøp.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Film
  2. Claudia Schiffer

Relaterte artikler

NYHETER

Claudia Schiffer og Stephanie Seymour kaster klærne i Vogue

NYHETER

Sjekk supermodell-samlingen!

NYHETER

Fem høydepunkter fra Milan Fashion Week

NYHETER

Slik hylles Cindy Crawford for det uretusjerte bildet

NYHETER

Se så like: Kaia tok en Cindy

HÅR

Inspirasjon fra ikon: Lugg

NYHETER

Paris Fashion Week: Norske stjerner, protester og lavt comeback