Nyheter

Sjokkrosa Tone strålte i ull – få toppen på budsjett

PINK LADY: Tone Damli er ikke redd for å skille seg ut, og under fredagens «Idol»-sending var hun iført en knallrosa topp fra Designers Remix og et chunky gullsmykke fra YSL. Foto: TV 2

I kveldens «Idol»-sending er Tone iført et oppsiktsvekkende, rosa antrekk. MinMote viser deg hvordan du får den samme lekne looken til en rimeligere penge.

  • Thea Roll Rakeng
  • Sofia Storhaug
Publisert:

Sangkonkurransen begynner å tette seg til og det er i kveld duket for semifinale nummer fire. Dommerpanelets faste inventar er som vanlig blant annet Tone Damli. I kveld er sangfuglen stylet i et helrosa antrekk, med et chunky gullsmykke i halsen.

- Tones stil på skjermen i dag er både leken og androgyn, men samtidig feminin. Looken blir strammet opp med en glatt hestehale med volum i enden, forteller «Idol»-stylist og moteblogger, Line Langmo til MinMote.

Selv er hovedpersonen strålende fornøyd med kveldens antrekk, og legger ikke skjul på at hun ikke er redd for å skille seg ut.

- Jeg er veldig fornøyd med dagens antrekk, jeg er veldig glad i farger men jeg går nok mest i nøytrale farger. Det er lettere og kontrollere. Men det er gøy med forandring og det er gøy å variere, stråler Tone til MinMote.

Til vanlig er det Tones gode venninne Hedda Skoug som står for stylingen, og det var også hun som hadde ansvaret for å style venninnen under fjorårets «Idol».

- De har litt forskjellige meninger, men for meg er det bare inspirerende, forteller Tone til MinMote.

Ton antrekket ned

Hvis du ikke føler deg komfortabel i et helfarget antrekk, kan du med fordel bytte ut den matchende buksen og kombinere en mer nedtonet underdel til. Et godt alternativ kan være en olabukse, en svart bukse, eller et ensfarget skjørt.

En kortermet t-skjorte kan kreve en jakke over når minusgradene står på som verst. Ønsker du ikke lag-på-lag, kan du gå for en langermet genser i samme stil.

Siden overdelen er i en såpass iøynefallende rosafarge, men likevel enkel uten mønster, kan kombinere enten et statement-smykke à la Tone, eller et par kule øredobber for å sette prikken over i-en. Kjedebutikkene har garantert flere varianter av disse tilbehørene.

Under finner du fire, rimelige alternativer for å oppnå samme look som Tone under kveldens «Idol»-sending:

rosa topp 1

Topp fra Monki, 200 kr. Foto: Produsenten

rosa topp 1

Topp fra Asos, 305 kr. Foto: Produsenten

rosa topp 2

Genser fra Vivikes, 499 kr. Foto: Produsenten

rosa topp 2

Genser fra Bik Bok, 249 kr. Foto: Produsenten

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Idol
  2. Tone Damli Aaberge

Relaterte artikler

KLÆR

Få Tone Damlis sexy støvletter på budsjett

KJENDIS

Tone Damli strålte i eksklusiv designerkjole på julekonsert

HÅR

Hestehalen er tilbake: Hvem kler den best?

NYHETER

Tones «Idol»-stylist: - Viktig å være sexy selv om man er mamma

TILBEHØR

«Falske» tatoveringer tar av i Norge - Tone ga salgsboost

KLÆR

Stavern-festivalen 2022: Sjekk årets mote

KJENDIS

Se Tone Damlis forvandling: – Det har skjedd mye på 15 år