Sjekk bryllupsbildene som går viralt

Instagram bryllup

#followmeto-paret tar pusten fra fansen med eventyraktige bryllupsbilder du neppe har sett maken til før.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Instagram bryllup

Foto: Skjermdump fra Instagram @muradosmann

Instagram bryllup

Foto: Skjermdump fra Instagram @yourleo

Den russiske fotografen Murad Osmann som står bak hashtagen #followmeto har lagt ut reisebilder av forloveden, Nataly, siden 2012. De spesielle bildene er knipset rundt om kring i hele verden, og kan nesten minne om malerier.

Den grafiske stilen Osmann bruker på bildene sine gjenspeiler en slags drømmeverden og det er kanskje derfor han og Nataly ble Instagram-kjendiser på kort tid. Instagram-kontoen har også fått kritikk for å iscenesette en falsk verden.

Kommentar:Det store, syke albumet

Nataly er programleder og journalist og driver motenettstedet Be Goody, ved siden av å jobbe med #followmeto, som blir omtalt som et fenomen.

Til sammen har paret over 3,6 millioner følgere på appen, og ga ut sin første bok om suksessen i januar.

En halv million likes

Tidligere i sommer tok det imidlertid helt av da paret giftet seg i Moskva. Bruden var iført en spesiallaget brudekjole med blonder og stort prinsesseskjørt fra kjendisfavoritten Vera Wang, og en bohemsk festkjole fra MA YA senere på kvelden.

Omgivelsene var dekorert med eventyraktige effekter som en tredør istedenfor et alter og bakken var dekket av blå himmel og hvite skyer. Nærmere 500 000 mennesker har trykket liker på de to brudebildene paret har delt.

Les også:Slik legger du brudesminken selv

- Alle ventet på øyeblikket vi skulle ta #followmeto-bildet etter bryllupssermonien, og etter at vi hadde gitt hverandre ja bestemte vi oss for å spørre gjestene om de kunne samle seg så alle ble med i bildet, forteller Osmann til Huffington Post.

Les også:Alt om Jenny Skavlans selvlagde brudekjole

- På bildet jeg har lagt ut strekker jeg meg etter hånden hennes og prøver å følge etter henne til den røde døren som vi brukte som dekorasjon istedenfor et typisk alter. Hun leder meg til et nytt liv, og på bildet inviterer hun meg inn, fortsatte han.

Hylles internasjonalt

Huffington Post er ikke de eneste som har hyllet Instagram-bryllupet. Internasjonale medier går nå bananas over eventyrbildene paret har delt fra bryllupsreisen sin.

Harpers Bazaar, Business Insider, Cosmopolitan, Red magazine og mange flere er fulle av lovord om de vakre bildene som er fra Las Vegas og Maldivene.

Les også:Se Nicky Hiltons magiske brudekjole

«#FollowMeTo-parets bilder fra bryllupsreisen er akkurat like vakre som du forventet», skriver Cosmopolitan US, mens Cosmopolitan India skriver:

«Parets reisebilder fra bryllupsreisen tar helt pusten fra deg».

«#followmeto-parets bilder er helt fantastiske!», melder Harpers Bazaar.

Til tross for den overtydelige retursjeringen, ligner de ingenting vi har sett tidligere, og vi må innrømme at vi lar oss fascinere av de drømmende bildene, samt Natalys ulike antrekk. Hun er blant annet iført rålekre bikinier, rygg – og hodesmykker fra Bochic, store statementringer og lekre designerkjoler.

Hva synes du om bildene?

Publisert:

Finn mer innhold om: