Slik vil kjendisstylisten du skal kle deg neste sommer

Kjendisstylisten Rachel Zoe (40) viste i går hvordan hun vil kvinner skal kle seg neste sommer. På første rad satt moteeliten.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Zoe har stjerner som Gwyneth Paltrow, Keira Knightley, Jennifer Garner, Molly Sims og Anne Hathaway på kundelisten. Det var derfor ikke overraskende at moteeliten var på plass da «dronningen av styling» presenterte sin nyeste kleskolleksjon i New York i går.

Publikum fikk se en kolleksjon som oste av «coolness» på en avslappet og stilsikker måte. I følge LA Times har Zoe latt seg inspirere av stilikon som Jane Birkin, Brigitte Bardot og Talitha Getty og menneskene i Los Angeles gater.

I kolleksjonen var det en rekke fotside skjørt, buksedresser og kjoler i en innbydende fargepalett der turkis, blek rosa og terrakotta-farger satte sitt preg. Klærne var løse og ledige, og tekstiler som jersey, silke og skinn var i fokus.

Stylisten, som er kjent for sin glamorøse styling, satset på store hatter, dinglende smykker og høye hæler som tilbehør. Flere av modellene var også iført et av hennes varemerker - store briller i plast.

Caroline Skjelbred, stylist i motemagasinet ELLE, forteller at kolleksjonen som ble presentert i New York i går ikke var spesielt kreativ, men veldig kommersiell.

– Kolleksjonen er lett anvendelig, og siden hun er kjendisstylist vil hun nok støttes av kjendisene og de store motemagasinene, sier Skjelbred til minMote, og legger til at kolleksjonen har en rekke garderobefavoritter det kan bli vanskelig å få tak på.

LES OGSÅ: Nå kan Michelle Obamas kjole bli din for om lag 3.000 kroner

ELLE-stylisten liker veldig godt stilen til Rachel Zoe.

– Hun er flink til å bruke lange kjoler, slengbukser og buksedresser, og kolleksjonen hadde alt dette, sier Skjelbred til minMote.

Skjelbred likte antrekket der det grå lange skjørtet ble kombinert med paljettgenser best, men flere antrekk fra den hverdagslige, likevel glamorøse kleskolleksjonen falt i smak.

– Jeg likte veldig godt den korte ferskenfargede buksedressen. Den lange paljettkjolen som henger på den ene skulderen er også helt fantastisk, avslutter Skjelbred.

Se bilder fra visningen her:

LES OGSÅ: Katie Holmes nektet pressen adgang på moteshow

LES OGSÅ: Sjekk hertuginne Kates sjarmoffensiv: – Dette blir helt sikkert satt pris på

Publisert: