Meghan med luksusgarderobe på Europa-reise

PERSONLIGE SMYKKER: Hertuginnen toppet alle antrekkene med ulike smykker i gull. Her hadde hun også på seg Cartier-klokken sin.
PERSONLIGE SMYKKER: Hertuginnen toppet alle antrekkene med ulike smykker i gull. Her hadde hun også på seg Cartier-klokken sin. Aaron Chown / Pa Photos

Hentet designervarer fra øverste hylle.

Denne påsken har prins Harry og hertuginne Meghan hatt sin første, felles offisielle opptreden i Europa på over to år. Etter noen turbulente år var de tilbake på Invictus Games.

I slike sammenhenger blir det også gjerne snakk om moten, og det er ikke noe unntak denne gangen, noe flere motemagasiner har bitt seg merke i.

Meghan-fansen ser ut til å være særlig fornøyde og mener hun har funnet tilbake til «gamle Meghan» på motefronten.

– Dronningen av stil, skriver en fan på Twitter.

Med seg hadde hertuginnen flere rålekre antrekk, gjerne fra trendy og eksklusive designere. Gjennomgående for flere av antrekkene er at de gikk i hvite farger og hadde avslappede silhuetter.

Et av antrekkene som har fått mest oppmerksomhet er den hvite, oversized dressen Meghan brukte under ankomsten i Nederland:

INSPIRASJON: Meghan på farten i hvit dress fra Valentino. På føttene hadde hun de samme type skoene fra Aquazurra som hun hadde under bryllupet. I hånden holdt hun en veske fra Valentino.
INSPIRASJON: Meghan på farten i hvit dress fra Valentino. På føttene hadde hun de samme type skoene fra Aquazurra som hun hadde under bryllupet. I hånden holdt hun en veske fra Valentino. Aaron Chown / Pa Photos

Den hvite dressen markerer seg i motebildet den kommende sesongen, og Meghan brukte den på mesterlig vis. Dressen er av luksus-sorten, og er signert Valentino. Prisen? Nærmere 70.000 kroner.

Selve besøket følges også tett av TV-kameraer. Netflix har sikret seg rettighetene til dokumentaren «Heart of Invictus». Prosjektet er bare ett av mange som er inkludert i en gigantavtale prinseparet inngikk med strømmekanalen for snart to år siden.

Lørdag kveld var det offisiell åpning av idrettslekene. På scenen ga paret hverandre et kyss, noe som også fikk oppmerksomhet. Harry var i kjent stil kledd i avslappet dress. Meghan på sin side hadde hentet frem en hvit off shoulder-topp.

Toppen fra trendmerket Khaite er i seg selv er en lekker variant, men den viste også godt frem smykket hun hadde rundt halsen, som har en prislapp på 280.000 kroner.

PYNTET: Da kledde prinseparet seg i finstasen.
PYNTET: Da kledde prinseparet seg i finstasen. Aaron Chown / Pa Photos

Som en del av den britiske kongefamilien var det sjeldent man kunne se Meghan i jeans. Men under denne reisen kledde hun seg opp i forskjellige varianter, som denne smale, lyse buksen fra Moussy Vintage.

TUT OG KJØR: Meghan ble også med på en liten kjøretur under Invictus Games lørdag.
TUT OG KJØR: Meghan ble også med på en liten kjøretur under Invictus Games lørdag. REMKO DE WAAL / AFP

Den første jeansen kombinerte hun med en sort boucle-jakke med gullknapper fra lusksumerket Celine. Over skulderen hadde hun en liten skinnveske fra samme merke. Jakken koster om lag 30.000 kroner, mens vesken ligger på rundt 25.000. Skoene fra Chanel koster også drøye 10.000 kroner. Håret var trukket stramt tilbake i hestehale, og hun hadde pilotbriller fra Linda Farrow på nesen.

Magasinet InStyle kaller jeans-antrekkene for en «mesterlig oppvisning i sporty chic».

LUKSUS-TILBEHØR: Over armen bar Meghan en veske fra motemerket Celine.
LUKSUS-TILBEHØR: Over armen bar Meghan en veske fra motemerket Celine. Aaron Chown / Pa Photos
STILIG: Meghan i jeans, boucle-jakke og luksusveske. På føttene hadde hun ballerinasko fra Chanel.
STILIG: Meghan i jeans, boucle-jakke og luksusveske. På føttene hadde hun ballerinasko fra Chanel. Aaron Chown / Pa Photos

Dagen etter hadde hun nye jeans, denne gangen mørkere i vasken. Hun kombinerte jeansen med en hvit blazer med lekker detalj i midjen fra Brandon Maxwell. Denne jakken koster snaue 20.000 kroner. På føttene hadde hun pumps fra Manolo Blahnik. Harry på sin side var avslappet kledd i chinos og genser med glidelås i halsen.

CHIC: Meghan i jeans kombinert med blazer.
CHIC: Meghan i jeans kombinert med blazer. Aaron Chown / Pa Photos

Den siste kvelden trakk hun også frem et antrekk fra Valentino, med prislapp på om lag 50.000 kroner. Motemagasinet Harpers Bazaar mener hun her fullførte sin gode stilreise, og berømmer reisegarderoben. Page Six mener at hun er er helt tilbake til sin gamle Hollywood-stil – og peker særlig på den røde leppestiften hun toppet antrekket med.

DETALJER: Under en mottagelse på andre dag av Invictus Games var Meghan i kort kjole med lange ermer og lekre utskjæringer. Håret var sluppet løs og leppene sminket røde. Harry var kledd i lys dress med oppkneppet skjorte.
DETALJER: Under en mottagelse på andre dag av Invictus Games var Meghan i kort kjole med lange ermer og lekre utskjæringer. Håret var sluppet løs og leppene sminket røde. Harry var kledd i lys dress med oppkneppet skjorte. Chris Jackson / Getty Images for the Invictus Ga
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?