Renate Reinsve strålte i Louis Vuitton

TOK IMOT PRIS: Skuespiller Renate Reinsve i Haugesund.

Kom kledd i rådyr luksusdesign på Amanda-utdelingen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Etter suksessen med filmen «Verdens verste menneske» har skuespiller Renate Reinsve (34) gått på flere fasjonable røde løpere, vært på eksklusive moteshow, og ikke minst hentet hjem priser fra flere gjeve utdelinger.

Under Amanda-utdelingen i Haugesund vant hun prisen for «Beste kvinnelige skuespiller». Fra scenen sa hun at filmen har forandret hele livet hennes.

Filmsuksessen har også påvirket garderoben hennes. Til prisutdelingen kom hun (naturlig nok) kledd i antrekk fra Louis Vuitton.

LUKSUS-DESIGN: Renate Reinsve kledd i antrekk fra Louis Vuitton.

Her kan du lese alt om Amanda-utdelingen.

Nylig ble det kjent at Reinsve er merkets nye kampanjemodell, og det kan se ut som om antrekket bestående av matchende skjorte og jakke med blomstermønster er fra samme kolleksjon.

De blomstrete overdelene ble kombinert med et par kongeblå dressbukser med høyt liv, og stroppesandaler. I hånden bar hun en kassettveske kalt «Petite Mallie» i hvitt. Den samme veskemodellen i en annen farge koster om lag 60.000 kroner hos motehuset.

KOLLEGAER: Renate Reinsve og Anders Danielsen Lie spilte mot hverandre i filmen «Verdens verste menneske». Lie var kledd i svart smoking.

Louis Vuitton-designer Nicolas Ghesquière har tydelig lagt sin elsk på den norske skuespilleren.

Helt siden Reinsve vant pris for «beste kvinnelige skuespiller» under filmfestivalen i Cannes har hun vært å se i en rekke Louis Vuitton-antrekk, og har hatt et tett forhold og samarbeid med designeren for det franske motehuset.

Reinsve har blant annet vært kledd opp av merket til Oscar-utdelingen og BAFTA-utdelingen.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.