Isabella «Blondinbella» Löwengrip åpner opp i ny dokumentar

I KRISE: Ny dokumentar følger forretningskvinnen Isabella Löwengrip som er nær konkurs. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB scanpix

Den svenske toppbloggeren og forretningskvinnen (29) kaller sin gamle livsstil «pinlig».

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Dokumentaren «Flip Side», som ble spilt inn i høst, følger influenceren i økonomisk krise.

– Det er et portrett av et fall, sier Löwengrip til svenske Dagens Nyheter.

Löwengrip skulle egentlig ekspandere sitt selvtitulerte merke, Löwengrip Beauty, i USA. Men mislykkede satsinger kostet dyrt, som førte til at hun var nær konkurs og måtte dra i nødbremsen.

– Jeg har levd i en boble en stund, både med å prøve å få firmaet til å vokse og ved at alt skal se bra og perfekt ut, men ingenting er på ekte, sier Löwengrip i dokumentaren.

Den økonomiske krisen førte til at hun måtte legge om hele livet sitt, blant annet selge luksusvillaen til en verdi av 30 millioner kroner.

– Jeg synes det er greit å endre meg, selge huset og begynne et annet sted. Bo mindre og kutte kostnader, for jeg kommer fra ingenting så jeg er ikke vant til alt dette, sier hun og legger til at det hun er mest bekymret for er hvordan situasjonen vil gå utover hennes ansatte.

NYHETER

Bildene av luksusvillaen

Löwengrip forteller videre at hun ble oppslukt av sin luksuriøse livsstil.

– Jeg hadde det store huset, kokk og folk rundt meg, og jeg fortjente det. Men nå når jeg leser om den «karakteren» er det pinlig. Etter at jeg besøkte byen jeg vokste opp i, så kjenner jeg at jeg må gjøre noe som er ekte, eller så kommer det til å være vanskelig å stå for det senere.

I tillegg til den mislykkede satsingen i statene, har hun også blitt anklaget å jukse med tall og for falske kommentarer og likes på sponsede Instagramposter. Forrige uke ble det klart at det var slutt mellom Löwengrip og kjæresten, milliardæren Erik Selin (52).

Se oppsummering av skandalene:

Publisert: