Selena Gomez skal ha slått Beyoncés Instagram-rekord

LIKERKLIKKREKORD: Selena Gomez har allerede flest følgere på Instagram, nå har hun slått nok en rekord. Foto: Valerie Macon/AFP

Popstjernens siste bildegalleri skal ha nådd 1 million «likes» raskest i historien. 

Maiken Svendsen
Publisert:

I helgen feiret Selena Gomez sin 26-årsdag med en dag på yacht og en overraskelsesfest bak scenen på en Imagine Dragons konsert.

Yacht-feiringen ble vist frem av hovedpersonen selv på Instagram, hvor hun la ut syv bilder.

MOTE

– Jeg tenker ikke på hvem som ser og ikke ser

«Ett år til i boken. Takk for all kjærligheten på min bursdag. Jeg kunne ikke satt mer pris på dere og mine nærmeste venner som feiret med meg. Jeg elsker dere skyhøyt. Velsigne dere», skriver hun til bildegalleriet.

I løpet av de første tretten minuttene etter publisering hadde galleriet fått 1 million likerklikk, ifølge flere amerikanske medier. Det var fans som påpekte bragden først, skriver Elle.

Dermed slo Gomez rekorden Beyoncé satt først med avsløringen av at hun var gravid med tvillinger, deretter med bildet av tvillingene.

Gomez tronet i 2016 øverst på likerklikk-tabellen etter at hun fikk mer enn seks millioner likes på et bilde sponset av Coca-Cola. Med sine 139 millioner følgere er hun også den med flest følgere på det sosiale mediet.

Det mest likte bildet på Instagram er dog signert Kylie Jenner, som fikk mer enn 17 millioner likerklikk på det første bildet av datteren Stormi i februar.

Publisert: