Stjerneparet overrasket på rød løper

STJAL SHOWET: Kaia Gerber og Jacob Elordi er Hollywoods hotteste par akkurat nå. Denne uken gjorde de sin rød løper-debut.

Supermodell Kaia Gerber og skuespiller Jacob Elordi gikk den røde løperen sammen for første gang.

Åpningsgallaen for «The Academy Museum of Motion Pictures» samlet Hollywood-eliten som hadde tatt turen til Los Angeles for å hylle filmindustrien.

Stjerner som Katy Perry, Lady Gaga og Nicole Kidman var å se på den røde løperen, men denne kvelden var det noen andre som stjal all oppmerksomhet.

STJERNESPEKKET: Katy Perry tok turen til gallaen sammen med forloveden Orlando Bloom. Der møtte de blant annet Lady Gaga.
KLÆR

Kaia Gerber kopierte moren Cindy Crawford

I lang tid har det sirkulert rykter om at modellen Kaia Gerber (20), datteren til Rande Gerber og Cindy Crawford, har funnet tonen med skuespilleren Jacob Elordi (24). Han er blant annet kjent fra seriesuksessen «Euphoria».

Selv om vi vet at stjerneduoen nå er sammen (de har nemlig lagt ut flere bilder av hverandre på Instagram), så har vi ikke sett paret sammen på rød løper før.

Før nå.

PENT PAR: Kaia Gerber ser stolt opp på kjæresten, Jacob Elordi.

Paret strålte sammen på den røde – eller grønne løperen i dette tilfellet. Kaia Gerber hadde på seg en glitrende gullkjole, mens Jacob Elordi gikk for en klassisk, svart smoking.

Rød løper-debuten er blitt omtalt av medier verden over. E! Online og Page Six er blant dem. Ifølge sistnevnte skal både Gerber og Elordi ha hatt på seg plagg fra franske Celine for anledningen.

NYHETER

Emmy Awards: Se de fargesterke antrekkene

Også artist og skuespiller Olivia Rodrigo (18) vekker stor oppsikt med sitt antrekk. Kjolen hadde nemlig en utringning helt utenom det vanlige.

Kjolen er fra luksusmerket Saint Laurent, og fikk mange til å sperre opp øynene. Amerikanske Elle skriver at valget av kjole var et tydelig skritt vekk fra stempelet som Disney-stjerne for Rodrigo.

BLIKKFANG: Olivia Rodrigo gikk for en sort kjole fra Saint Laurent med en dyp og original utringning. Syns du at du har sett kjolen før? Den ga i hvert fall oss vibber av en kjole sett på Kim Kardashian tidligere:
KIM K-VIBBER: Her er Kim Kardashian i 2019 i sin lignende kjole fra Thierry Mugler.

Men det var jo som sagt ikke bare disse kjendisene som hadde tatt turen til film-gallaen denne kvelden. Se flere av de lekre rød løper-antrekkene her:

PERLER: Kjolen fra Rodarte hadde detaljerte blomster over det hele. Nicole Kidman skapte et bohemsk uttrykk ved å slippe de naturlige krøllene fri.
DIAMANTER: Lady Gaga gikk for en enkel sort kjole i fløyel med diamantsmykker fra Schiaparelli og Chopard. Den voluminøse jakken var antrekkets blikkfang.
MATCHET: Stjerneparet Katy Perry og Orlando Bloom gikk begge for Louis Vuitton. Hun i Latex, mens Bloom valgte fløyel.
KJOLE AV FJÆR: Tessa Thompson valgte enkelt sort tilbehør til den hvite kjolen fra Christian Dior.
KNALLBLÅ: Skuespiller Riley Keough, barnebarnet til Elvis Presley, stilte i en voluminøs off shoulder-kjole i en knallblå farge.
EN SVINGOM: Laverne Cox viste frem plissé-kjolen sin på den grønne løperen. Kjolen er signert Johanna Johnson.
ENKELT OG ELEGANT: Maggie Gyllenhaal gikk for en hvit kjole med ett langt og voluminøst erme.
ELEGANT: Sarah Paulson er ofte en favoritt på den røde løperen for oss i MinMote-redaksjonen. Denne kvelden hadde hun en lekker glitrende kjole fra Giorgio Armani.
STILIG PAR: Tom Hanks og Rita Wilson poserte arm i arm. Vi digger Wilsons kaftan-kjole med paljetter i blomstermønster.
DEN LILLE SORTE: Halle Berry hadde en kort svart kjole med dyp utringning. Håret var satt opp i en kul knute, som gjorde antrekket mer avslappet.
EKTEPAR: Sophie Hunter og Benedict Cumberbatch kom sammen på den røde løperen. Hunters kjole så ut til å være inspirert av påfugler, mens Cumberbatch kom i klassisk smoking.
Publisert: