Dette er de perfekte julegavene til menn

MANN MED STIL: Moteblogger Chris Skoug mener klassiske gaver i skinn vil gjøre suksess under juletreet. Armbånd fra Miansai hos MrPorter.com, 1061 kr. Kortholder i brunt skinn fra Mulberry, 1185 kr. Belte med skinndetaljer fra Ted Baker hos Zalando, 349 kr. Gavesett med sjampo, balsam og dusjsåpe fra Aesop hos MrPorter.com, 832 kr. Hansker fra Morris, 699 kr. Skjorte fra Selected Homme, 300 kr. Sko fra Hugo Boss, 2299 kr. Veske fra Zara, 399 kr. Foto: TheChrisCourse.com / Produsentene

Skinn, klassisk og tidløst er nøkkelord når du skal finne julegaver til kjæresten, pappa eller bror. Moteblogger Chris Skoug gir deg seks tips.

Martine Haug Nysether
Publisert:

Frykten for å kjøpe en julegave som ikke faller i smak resulterer ofte i en konvolutt under juletreet. Selv om penger og gavekort er praktiske og sikre julegaver, er det mye morsommere å gi noe fint som mannen kan pakke opp på julaften.

Er du usikker på hva han liker, er klassiske og tidløse plagg en sikker vinner. De passer inn i enhver garderobe, og er enkle å kombinere med plaggene han allerede har.

Skjorter et must

Når det gjelder farger, er sort, grått og mørkeblått sikre valg, men det er heller ingenting i veien for å gå for plagg i en mer oppsiktsvekkende farge. Ruter er en av sesongens heteste trender og en klassisk rutete skjorte er den perfekte gaven til sønnen i huset, kjæresten eller til en velkledd bestefar.

- Skjorter er et must for en mann å ha et minimum av. Ruter og farger er et blikkfang og tar seg like bra ut på jobb som i fritiden, sier Skoug til minMote.

Slitesterke skinnprodukter er også en god investering. En lommebok, kortholder eller et par hansker i skinn holder i mange år og er sikre vinnere under treet. Også armbånd i skinn er et hot tips til den motebevisste herremannen.

Maskulint tilbehør

- Hansker føles maskulint og naturligvis varmt. Fargene kan være med på å fremheve andre detaljer eller heve hele antrekket. Et eller flere armbånd i flettet skinn av kvalitet på armen, setter en signatur og gir et maskulint uttrykk. Ikke vær redd for å bruke flere farger, forklarer Skoug.

Det er viktig å være realistisk når det kommer til julegavehandelen og finne gaver som passer til sitt budsjett. Hent inspirasjon i blader, eksklusive butikker eller på gata, og gå på jakt etter rimeligere varianter hos kjedebutikkene.

Publisert: