Mette-Marit får skryt for ny frisyre: - Aldri vært så fin før

SKILLER SEG UT: Kronprinsessen gikk for et nøytralt antrekk da hun var på et offisielt oppdrag, men skilte seg ut med en lekker flettefrisyre. Foto: NTB Scanpix

Kronprinsesse Mette-Marit (41) er kjent for å eksperimentere med ulike stiler og motetilbehør. Nå roses hun for sin nye, oppsiktsvekkende flettefrisyre.

Publisert:

Det var under et offentlig arrangement på mandag at kronprinsessen dukket opp med en ny og annerledes frisyre. Håroppsatsen var en slags utenpåliggende fransk flette som strakk seg fra hårfestet i pannen til bak i nakken. Mette-Marit går sjeldent med håret i andre frisyrer enn hestehale eller helt utslått, men har gått gjennom litt av en hårforvandling siden tidlig på 2000-tallet.

POPULÆRT: Frisør AG Starheim forteller til MinMote at fletter har blitt svært populært de siste årene. Foto: NTB Scanpix

- Sexy

Moteekspert og stylist, Hedda Skoug, er begeistret over Mette-Marits flettefrisyre.

- Dette var utrolig lekkert - en krysning av «preppy» og sexy. Hun så virkelig 10 år yngre ut, og håret hennes ser mye tykkere ut enn det pleier. Jeg har aldri sett henne så fin på håret før, sier Skoug til MinMote.

Hun mener kronprinsessen gjør rett i å kombinere frisyren til et ellers nøytralt antrekk.

- Flettefrisyren ga meg en «statement»-følelse, og det er definitivt en frisyre jeg vil prøve å kopiere på en fremtidig styling-jobb.

Mette-Marit har ved flere anledninger fått kritikk for sin eksklusive garderobe, men har også fått ros for ulike gjenbruksantrekk.

Kronprinsessen var antrukket i en klassisk mørkeblå frakk med store slag, en mørk høyhalset genser og avslappede olabukser, under arrangementet tidligere i uken. Fletten var definitivt detaljen ved antrekket som skilte seg ut.

Trenger du flette-inspirasjon?Se 10 gode grunner til å flette håret her!

Saken fortsetter under bildet!

FÅR ROS: Mette-Marit er kjent for å være moteinteressert og har ved flere anledninger overrasket med både antrekk og tilbehør. Denne lekre flettefrisyren var intet unntak. Foto: NTB Scanpix

Populært

AG Starheim, frisør hos Gevir og Tones Damlis faste make up-artist forteller til MinMote at fletter er mer populært enn noensinne.

- Det er veldig kult å se at folk som man aldri hadde forventet hadde gått med fletter, faktisk gjør det. Ingenting gleder meg mer enn det. Min «flette-partner in crime» Evelyn Solheim viser at flettefrisyrer er synonymt med kunstverk, og at det passer til alle.

Sjekk hvordan du lager en trendy flettekrone på 1, 2,3!

- Fletter passer til alle stiler - søtt og uskyldig, som til rått og rocka. Alt er lov, sier Starheim til MinMote.

Publisert: