Jessica Biel får kjolekritikk: - Hun burde ikke være opptatt av å følge trender

Jessica Biel (30) er aktuell med ny film og viser seg stadig på den røde løperen i nye kreasjoner. Likevel får hun kjoleslakt, men fortjener Biel kritikken? Gi din stemme nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Skuespillerinnen reiser i disse dager rundt for å promotere sin nye science fiction-film «Total Recall». I filmen spiller hun mot kjekkasen Collin Farrel, men det er Biel som vekker oppsikt.

Dessverre for Biel er det ikke hennes skuespillerprestasjoner som fanger medienes oppmerksomhet – det er kjolene hun dukker opp i på de røde løperne. I forrige uke var det premieren i New York som sto for tur. På den røde løperen dukket Biel opp i en hvit blondekjole med tilhørende sjal. Kjolen som var designet av brudekjolespesialisten Elie Saab kombinerte hun med spisse pumps fra Jimmy Choo og gullfarget clutch.

LES OGSÅ: 50 år etter Marilyn Monroes bortgang: – Hun er ikonisk fordi hun døde i tide

Krass kritikk

«Jessica Biel er en av verdens flotteste kvinner, men hun har aldri funnet ut av hva hun kler», skriver nettstedet Hollywood reporter.

Nettstedet drømmer om å se Justin Timberlakes forlovede i en formsydd kjole fra Alexander McQueen eller en sofistikert, tulipankjole fra Givenchy. De vil se mer av stjernenes former og veldreide kropp.

Det er imidlertid Biels rosa kjole fra Dior og Raf Simon som vekker mest oppsikt. Biel kombinerte den med store smykker fra Tom Binns, pumps med metalltupp fra Louis Vuitton og clutch fra Jimmy Choo. Da den ble vist på catwalken tidligere i år, var den matchet med lange hansker og blå, metalliske pumps i kombinasjon med røde lepper.

«Den rosa kjolen er fantastisk, men hun ødelegger antrekket ved å bruke for mye smykker. Hvis hun hadde satt opp håret sitt, ville hun sett ut som Grace Kelly. Med håret løst ser hun mer ut som Katy Perry», skriver Hollywood reporter. Nettstedet mener brunetten har noe å lære av Jennifer Aniston, som er kjent for å velge ulike varianter av «den lille sorte».

Kunne vært unngått

– Det ser ut som hun mister seg selv i både Saab- og Dior-kjolen, sier Sarah Victoria Hedin som jobber som stylist for blant annet friidrettsstjernen Ingvill Måkestad Bowim. Stylisten mener Biel ikke burde være så opptatt av å følge trender.

– Biel har alt gående for seg, hun har en fantastisk utstråling, god holdning og et vakkert smil. Det burde hun dra mer nytte av. Hun burde velge seg enklere antrekk som ikke stjeler så mye oppmerksomhet fra henne, fortsetter stylisten som mener kritikken kunne vært unngått med en enklere styling.

«Den lille hvite»

I motsetning til Jennifer Aniston velger Biel mer iøynefallende kjoler, og i det siste kan det se ut som stjernen har lagt sin elsk på hvite kjoler. Da hun dukket opp på MTV Movie Awards tidligere i år, kom hun i en hvit kjole fra Chanel og iøynefallende sko fra Barbara Bui.

Under ESPY Awards valgte hun med hell en retro cocktail-kjole fra Dior, skyhøye hæler og oppsatt hår.

– Begge de hvite antrekkene fungerer godt til Biel. Her har hun droppet det feminine til fordel for det frekke og droppet overdreven bruk av tilbehør. Det kler hun, avslutter Hedin.

Publisert: