Nyheter

- Beckham knuser Ronaldo i trusekrigen

TOMMEL OPP: Cristiano Ronaldo er tydelig fornøyd med sin nye trusekolleksjon. minMote er ikke like imponert. Foto: Getty Images / All Over Press / NTB Scanpix

Christiano Ronaldo (28) tar en «David Beckham» og lanserer undertøyskolleksjon med lettkledde trusebilder av seg selv.

  • Oda Marie Midbøe
Publisert:

Både fotballstjerne Ronaldo og David Beckham (38) har vært trusemodeller og blitt avbildet til lettkledde reklamekampanjer for det italienske luksusmerket Armani. I fjor lanserte Beckham en undertøyskolleksjon for H&M, og bilder av kjekkasen prydet shoppingsgater og magasiner over hele verden.

Nå er det derimot fotballstjerne Cristiano Ronaldos tur til å la blygheten vike for promotering av intimte klær.

I samarbeid med det danske selskapet JBS har Ronaldo etablert CR7 Underwear, og den ferske kolleksjonen består av boksere, truser og sokker for menn og gutter med priser mellom 160 og 320 kroner.

I BARISEN: Cristiano Ronaldo lanserte torsdag kveld sin undertøyskolleksjon. Han fronter selv kampanjen som består av lettkledde bilder av fotballstjernen. Foto: Getty images/ All over press

minMote-leder Sonia Huanca Vold er lite imponert over Ronaldos undertøyslinje, og mener det er åpenbart hvem av de to fotballheltene som går av med «truseseieren».

- Det er ingen tvil om hvem som ser best ut. Beckham knuser Ronaldo i trusekrigen. Beckham er en mann med god smak og han poserer på sexy vis i stilrent undertøy. Ronaldos klesstil er griseharry, og undertøyet er heller ikke smakfullt. Det er for mye som skjer med den store logoen og stripene, sier Huanca Vold.

Hun mener likevel at Ronaldo og hans nyetablerte undertøysmerket gjør lurt i å gjøre som Beckham - nemlig å fronte de intime plaggene i egen person.

- Når man skal selge herreundertøy er det viktig å appellere til både kvinner og menn. De mest ideelle modellene er derfor flotte fotballspillere. Dette er tøffe karer som menn beundrer, og de har derfor en helt annen effekt enn en tilfeldig herremodell ville hatt, sier minMote-lederen.

Ronaldo lanserte kolleksjonen torsdag kveld i Madrid, og fortalte at han var fornøyd med resultatet av kolleksjonen. Fotballspilleren møtte pressen foran en 19 meter høy plakat av seg selv som overlot svært lite til fantasien.

STOR: Foran et gigantisk bilde av seg selv i bare undertøyet, møtte Ronaldo pressen torsdag kveld da han lanserte sin nye undertøyskolleksjon. Foto: Getty Images / All Over Press

Nå skal du gå med truse – se «Høstens trendguide»:

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Klær
  2. H&M
  3. Undertøy
  4. Kampanjer
  5. David Beckham

Relaterte artikler

MANN

Fotball-VM i Brasil: Blir Neymar (22) den neste David Beckham?

KJENDIS

Disse moteløvene møter Martin Ødegaard i Real Madrid

NYHETER

Victoria Beckham imponerer: - Sexy uten å være vulgær

NYHETER

Romeo Beckham (12) kupper eksklusiv motekampanje

NYHETER

Zlatan Ibrahimović skal lage sportsklær for gigantkjede

NYHETER

Se Victoria Beckhams nye kleskolleksjon: - Mindre og mindre sexy

NYHETER

Gosling, Franco eller Beckham - hvem kler barten best?