Stjernene strålte i Chanel

Stjernene poserte villig for kameraene da Karl Lagerfeld inviterte til sin Cruise-kolleksjon i Cannes.

silje
Publisert:

Blake Lively, Alexa Chung og Rachel Bilson var bare noen av stjernene som var invitert til visningen Croisiere 2011-2012, som ble etterfulgt av en visning på filmen «The Tale of a Fairy» regissert av Karl Lagerfeld, i går kveld.

Resort-visningen ble presentert på Cap d'Antibes, nær Cannes i forbindelse med årets Cannes filmfestival, som sparkes i gang i dag. Det er den 64. gangen filmfestivalen går av stabelen.

Alle de fashionable stjernene hadde for anledningen kledd seg i Chanel fra topp til tå. Og mange av stjernene hadde valgt å fremheve sine flotte sommerben i shorts og korte skjørt.

En av Lagerfelds sine muser og kampanjemodell, Blake Lively, var selvfølgelig også tilstede under visningen.

«Gossip Girl»-stjernen hadde valgt et kort, drapert skjørt og en jakke med paljetter fra Chanel, og sko fra Christian Louboutin.

Den britiske it-jenta Alexa Chung valgte derimot en pudderfarget sommerkjole fra vårens kolleksjon, løst oppsatt hår og svarte pumps med sløyfer, da hun gjestet Cap d'Antibes.

Rachel Bilson poserte for fotografene i jakke, beige topp og skinnshorts fra vårens kolleksjon, samt pumps fra Christian Louboutin.

Poppy Delevigne var en av de få som hadde valgt lave sko, men de klassiske Chanel-ballerinaene passet perfekt til den elegante grå drakten fra Chanel. Den klassiske Chanel-vesken og den røde leppestiften setter prikken over i-en på dette antrekket.

Trendsetteren Clemence Poesy skilte seg som vanlig ut fra de andre i en romantisk kjole i gultoner og fjærdetaljer fra Chanel sin vår og sommerkolleksjon. Tilbehøret var holdt i duse champagnefarger.

Men hvem av stjernene kledde Chanel-antrekket best? Stem her!

Relaterte saker videre:

Slik stjeler du stilen til Blake Lively.

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan fikse selv!

Publisert: