Norske luksus-Nina kåret til årets forhandler i London

PÅ RØD LØPER: Nina Naustdal er vant til å dele rød løper med stjernedesignere som Karl Lagerfeld. Onsdag denne uken var det hun selv som ble midtpunktet. Foto: Privat

Luksusdesigner Nina Naustdal ble onsdag hedret med pris under London Lifestyle Awards.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

- Jeg føler meg beæret. Det føles fantastisk å få anerkjennelse for jobben jeg har gjort, sier Nina Naustdal til minMote.

Nina ble stemt frem som årets forhandler da alt fra beste hotell og nattklubb til beste hårsalong og spa skulle kåres av London Lifestyle Awards.

Den norske designeren selger kjoler til jetsettere og arabiske prinsesser fra Nina Naustdal-butikken som ligger et steinkast fra luksusvaremagasinet Harrods i London.

Les også:Luksus-Ninas utrolige London-jul

FIKK PRIS: - Det var helt overveldende, sier Nina Naustdal om onsdagens seier. Foto: Privat

I fjor åpnet Nina opp sin luksusgarderobe for minMote, som blant annet inneholder Hermès-vesker verdt over 1,5 millioner kroner.

Trebarnsmammaen lever et glamorøst luksusliv i den britiske hovedstaden, med både egen sjåfør og assistent, men velger likevel å vie mye av tiden sin til å jobbe.

- Jeg elsker å jobbe, og alle de lange arbeidsdagene føles enda mer betydningsfulle når man vinner en pris som dette.

Nina utdannet seg som designer ved Esmod i Oslo før hun flyttet til London, og ser ikke bort fra at hun kommer til å satse i Norge.

- Jeg fått utrolig mye støtte fra Norge siden jeg lanserte merket mitt, så det ville vært fantastisk å innta det norske markedet i nær fremtid.

Se minMotes mini-serie om Nina Naustdal:

Publisert:

Finn mer innhold om: