Dette tilbehøret må du ha - alt under 400 kroner

Med sesongens tilbehør kan du enkelt oppdatere antrekkene dine. minMote har plukket ut ti tilbehør enhver fashionista bør ha i skapet denne våren.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Riktig tilbehør kan løfte et antrekk og gjøre det mer moderne. Men å gå til innkjøp av hvert eneste må ha-produkt hver sesong, kan fort bli dyrt. minMote gir deg her en oversikt over hvilke oppdateringer du kan gjøre i garderoben uten å sprenge shoppingbudsjettet.

LES OGSÅ: Motevåren 2012: Dette er trendene

Statement-smykke:

Et iøynefallende halskjede i knallfarger kan brukes til det meste - en enkel t-skjorte, skjorte eller bluse. Det kan også forvandle et hverdagsantrekk til et festantrekk på null komma niks. Kjedebutikken har forlengst kastet seg på trenden, så utvalget er stort.

Skyggelue:

Et av sesongens «it-plagg» er skyggeluen. Den har fått sin renessanse takket være den sporty trenden flere av de store designerhusene står bak. Motebloggerne elsker den, nå er det din tur. Frisk dagsminke, jeans, pumps, singlet og skyggelue kan bli ditt favorittantrekk denne sommeren!

Neonbelte:

Neon er definitivt tilbake, og butikkvinduene skriker til oss. Kjedebutikkene er fulle av bukser, topper, sko og vesker i en rekke signalfarger. Om du ikke ønsker for mye oppmerksomhet, kan du gå for et enkelt, neonfarget belte. Bruk det i kombinasjon med jeans, shorts eller en kjole. Neonfarger er forøvrig en trend som vil vare utover høsten, så dette er en investering du kan få mye glede av.

LES OGSÅ: Slik bruker du neonfarger

Etnisk clutch:

Etniske farger og mønster har preget motebildet i bølger, og nå skyller trenden over oss igjen. For enkelte kan trenden virke overveldende, men du kan enkelt ta i bruk små doser av mønsteret. Velger du en etnisk clutch i glitrende paljetter, kan den gi antrekket et eksklusivt løft.

LES OGSÅ: Her er vårens it-vesker

Beige pumps:

Den enkle pumpsen med spiss tupp er endelig tilbake. Den kommer i en rekke farger, men beige og svart er en hit denne sesongen. Pumps kan du bruke både på hverdager og til fest. Den beige varianten vil virke forlengende på bare ben, så dropp å kombinere den med strømpebukser.

Runde briller:

Årets største brilletrend er retro-innfatninger. Det hentes inspirasjon fra slutten av 50-tallet og frem til det livlige 70-tallet. Det betyr at du står fritt til å kjøpe den formen du kler best, men om du drømmer om en look som oser hipster er det den runde brillen i grov plast du skal gå for.

LES OGSÅ: Vårens store solbrilleguide – finn din favoritt

Enkle smykker:

Enkle smykker vil alltid være en klassiker. Det er likevel fort gjort å glemme dem i jungelen av «arm candy» og statement-smykker, som motebloggerne og kjedebutikkene har omfavnet. Blant de dominerende og fargesprakende smykkene vil du likevel kunne finne de enkle og vel så iøynefallende smykkene som passer til hele garderoben din. I blant er det enkle det beste.

Dyremønster:

Dyriske mønster er trendy og butikkene bugner av dyrisk tilbehør. Alt fra pumps og sandaler til sneakers og loafers er å oppdrive i ulike mønster fra dyreriket. Er du usikker på hvordan du bruker trenden, kan du trygt velge deg et par sko i et mønster du føler deg komfortabel i.

Cowboybelte:

Cowboystilen har så vidt vært synlig i motebildet de siste sesongene, men til høsten vil stilen igjen få sin renessanse. Trendsettende designere som Isabel Marant har gjennomsyret sin høstkolleksjon med nettopp denne stilen, men allerede nå kan du ta i bruk trenden. Start med hullete jeans, Converse-sko, t-skjorte og cowboybelte, og oppgrader deretter med skjorte og spisse ankelstøvletter.

Iøynefallende ørepynt:

Ørepynt i alskens farger er å få kjøpt denne sesongen. Strass og fjær i ørene er feminine detaljer som kan sette prikken over i-en på ethvert antrekk. Går du for oppsiktsvekkende ørepynt, bør du droppe statement-halskjede.

LES OGSÅ: Thomas har 150 klokker - hør hvor mange han mener du bør ha

LES OGSÅ: Se hva som bør skjule seg under den hvite blusen

LES OGSÅ: Slik bruker du sporty trenden - Lite klær, mye hud og svette

Publisert:

Finn mer innhold om: