Slik skal det gjøres, gutter

Tinie Tempah har blitt kåret til Englands best kledde mann av herremagasinet GQ. minMote viser deg hvordan du kan kopiere stilen til den velkledde rapperen.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Tinie Tempah, som holder konsert i Oslo 4. mai, lager ikke bare fengende musikk. Den britiske rapperen har også på rekordtid fått status som en av verdens best kledde menn.

Karakteristisk for artistens klesstil er briller, sterke farger, iøynefallende skjorter og sneakers.

De færreste menn kommer unna med å kombinere gul bukse og rød dressjakke, slik Tempah gjør. Et godt alternativ er å gå for ett knallfarget plagg og kombinere det med et par klassiske, beige chinos.

Tinie Tempah er glad i sko, og velger gjerne et par som skriker etter oppmerksomhet - enten ved å være kritthvite eller ha et oppsiktsvekkende mønster.

Rapperen dukker opp på tilstelninger i alt fra hverdagslige flanellskjorter til finere dresser. Til sistnevnte bruker Tinie enkle t-skjorter og sneakers for å bevare sitt avslappede uttrykk. På nesa har han alltid sine store, sorte briller eller et par kule solbriller.

Med et knallfarget skjerf spriter han opp et ellers veldig klassisk antrekk.

Tre gode tips:

- For at denne stilen ikke skal bli klovnete, er det viktig å velge enkle snitt. Unngå posete form og t-skjorter med trykk.

- Pass på detaljene! For å lykkes med denne stilen, bør du se velstelt ut fra topp til tå. Sørg for at skoene er skinnende rene og at plaggene ikke er falmede eller nuppete.

- Invester i gode basisplagg. En ensfarget dress som sitter pent og et par t-skjorter i god kvalitet er alfa og omega i en slik garderobe.

Publisert: