Feminine og allsidige hårfrisyrer

Cathrine Elnan
Publisert:

De mest populære hårfrisyrene er både feminine og allsidige enten håret er kort, halvlangt eller langt. Her er noen av frisyrene som kommer til å gjelde i tiden framover.

Den korte gutteklippen har vært populær en stund nå, Michelle Williams, Emma Watson og Carey Mulligan er noen av de som har sparket i gang trenden. Men hårklippen har vært i motebildet tidligere også, skuespilleren Mia Farrow ble et stilikon da hun klippet håret kort i 1968. Det er ikke alle som kler den guttete frisyren. Siden ansiktet kommer ekstra godt fram, passer klippen aller best til de med symmetriske og feminine ansiktstrekk. Hvis du er usikker på om dette er frisyren for deg, kan du rådføre deg med frisøren før du lar det stå til med saksen.

Ønsker du din naturlige hårfarge tilbake?Her er måten å gjøre det på

Enkelt og halvlangt

Jessica Alba er tilhenger av den mellomlange hårlengden, og før jul dukket hun opp med en skarpklipt lang bob-frisyre. Medium lange hårfrisyrer er den beste løsningen om du er lei av langt hår, men ikke tør å klippe håret helt kort. Den mellomlange klippen kan gi deg en trendy og typete frisyre, samtidig som det ikke tar alt for lang tid før håret vokser ut igjen.

Halvlange hårfrisyrer kan også være lettere å style enn både langt og kort hår. Du kan rette det ut, krølle det, blåse volum i det eller ha det opp i en topp eller hestehale.

De mellomlange frisyrene er særlig anbefalt til eldre kvinner, ettersom langt hår fort kan bli tungt og gjør at man kan se ut eldre ut enn det man egentlig er. Det er lettere å få volum i en nyklipt, skulderlang frisyre og man unngår at ansiktet ser dratt ut.

Kjøp hårproduktene på nett!Her er de beste nettbutikkene for hår

Langt og voluminøst

Langt hår kan se fantastisk ut hvis håret er velpleid og velstelt, men det kan også se livløst og flatt ut hvis det ikke får den behandlingen det trenger. Bruk de rette produktene til din hårtype, og bruk en shampo og balsam som tilfører volum til håret.

Til våren og sommeren kommer 70-tallet tilbake for fullt, og da er store, voluminøse og lange lokker tilbake i motebildet. Du kan raskt få ungdommelige og myke bølger i håret hvis du bruker føneren på riktig måte. Ta en titt på denne videoen for å se hvordan du gjør det.

Vil du se yngre ut?Ikke bruk denne fargen!

Totonet hårtrend

Trendsettere som Alexa Chung, Rachel Bilson og Whitney Port har det siste året sverget til en totonet hårfarge, og det ser ut til at trenden fortsetter også dette året. Håret skal se ut som det har sin naturlige hårfarge i bunnen for så å gradvis bli lysere i tuppene, og man kan velge selv hvor stor man ønsker at kontrasten skal være. Dette er en fin trend for deg som vil vokse ut din naturlige hårfarge, og kanskje redusere frisørbesøkene (og regningene) utover våren.

Relevante artikler videre:

Skal du ut å shoppe? Slik shopper du smart på salg

Sats på klassikere. Her er plaggene som aldri ruster!

Få ekspertenes beste tips!Gjør et kupp i januar

Få fram gløden i sorte klær!Slik får du gylden hud

Publisert: