40 % rabatt på treningsklær fra LUCIAVEN Sportswear

Anna Berg
Publisert:

LUCIAVEN Sportswear er for moteengasjerte, aktive jenter med selvtillit. Trenger du et friskt alternativ, er dette treningsklærne for deg!

Lucia Aven valgte å introdusere merket Gahuer til Skandinavia fordi hun ofte opplevde å bli stoppet opp av jenter og kvinner på treningssenteret i Norge og Sverige. De lurte veldig på hvor hun hadde kjøpt treningsklærne og derfor innså Lucia at hun måtte skaffe agenturet på Gahuer og bringe treningsklærne til Skandinavia.

Lucia har brukt Gahuer siden hun var 13 år og startet firmaet sitt da hun var 17 år.

Gahuer legger mange farger og mønster inn i en del av treningsplaggene siden de er fra Colombia og Brasil. Lucia velger selv kombinasjoner av farger og mønster for å tilpasse treningsklærne i Skandinavia, samtidig som hun får med seg de unike detaljene og designen som ligger i treningsklærne.

Treningsklærne er ikke bare originale i designen, men de har også en ”hold in” funksjon. I tillegg er de one-size og derfor veldig ”stretchy”, slik at de tilpasser seg kroppen. Det finnes alt fra shorts til tights som går ned til ankelen.

Du får tak i treningsklærne på nettbutikken www.luciaven.com. De selges også på treningssenteret Studio Day Posthallen som Lucia har et tett samarbeid med.

Alle minMote-medlemmer får nå 40 % rabatt + fri frakt på hele treningssortimentet til Luciaven frem til torsdag 15. mars. I fredagens nyhetsbrev får dere tilsendt en kode som gir dere tilgang til rabatten.

Publisert:

Finn mer innhold om: