Kjolekavalkade 2011: Kjendisenes beste øyeblikk med «den lille sorte»

«Den lille sorte» er et sikkert valg, noe også Hollywood-stjernene har fått med seg. minMote har samlet noen av årets aller fineste sorte kjoler slik at du kan la deg inspirere.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

En liten sort kjole kan redde enhver festkveld hvis man står fast i det store kjolespørsmålet.

De fleste store motehusene har sine versjoner av «den lille sorte», som man gjerne skriver tilbake til moteikonet Coco Chanels design fra 1920-tallet.

TRENDGUIDEN:Slik styler du den lille sorte

It-jenta Olivia Palermo kan kunsten å kle seg og sverger dessuten til «den lille sorte» noen ganger. En av hennes aller fineste er fra kjolegiganten Marchesa og Olivia holdt det enkelt med gulltilbehør, sexy røde negler og ultraglamorøse solbriller.

Charlize Theron stjal på sin side showet på premieren til «Young Adults» i sin lårkorte Dior-kjole.

«Den lille sorte» kan dessuten også styles på en mer maskulin eller androgyn måte. Tilda Swinton holdt seg tro mot sin herreinspirerte stil i en kort sort kjole med lange ermer og markerte skuldre, matchet med minimalt med sminke og tilbakegredd hår.

LES OGSÅ:Slik blir du sexy i smoking

Et eksempel på det stikk motsatte av den herreinspirerte stilen er Kim Kardashians lille sorte nummer fra tidligere i år. I en åletrang tubekjole viste Kardashian fram formene hun er så kjent for, med nylakkerte røde negler på både tær og fingre.

Liv Tyler strålte også i sin «effektkjole» signert Stella McCartney på den røde løperen. McCartney-kjolene har vært en stor hit i 2011, frontet av blant annet Kate Winslet.

LES OGSÅ:Kim Karsdashians tips: - Slik kler du formene dine sexy

En av årets dypeste utringninger sto Gwyneth Palthrow for da hun deltok på National Movie Awards. Med sexy sotede øyne og bare legger var alle blikk på blondinen da hun entret scenen i kjolen fra Roksanda Illinic.

Regissør og skuespiller Sofia Coppolas lille sorte hadde fjærdetaljer i halsen, mens Madonna stilte i en svært tekkelig Tom Ford-kjole på filmfestival i Canada.

Les minMote-bloggen her!

Følg journalisten på Twitter her.

Publisert: